Ezek a tünetek utalhatnak terhességre?
Figyelt kérdés
hasonló tüneteim vannak, mint menstruációnál, ezen a héten meg is kéne jönnie. 1-2 hete fehér folyásom volt, egyre jobban kívánok minden ételt és sokat eszek. főleg az édeset kívánom. néha görcsöl a hasam, de csak pár másodpercre. viszont hízni nem híztam.
védekeztünk, remélem nincs probléma, de kicsit félek, mert ebben a hónapban volt nekem az első. és menstruáció után kb 1 nappal voltunk utoljára együtt. ez 4 és fél hete volt.
2015. jún. 4. 22:55
1/3 anonim válasza:
Folyásra nincs mit adni és tünetek is általában a kimaradt menzesz után jelentkeznek. Szóval ha védekeztetek akkor nyugi, itt nem utal terhességre semmi.
2/3 anonim válasza:
Én minden mensi előtt farkaséhes vagyok....innen tudom, hogy nincs baba. Sajnos :(
de volt olyan tünetem, ami hol jelentkezett, hol nem. Például a mellfájdalom.
Ha késik, tesztelhetsz. De a tünetekből messzemenő következtetést ne vonj le!
3/3 anonim válasza:
Ha késik, tesztelj, de ne aggódj, az első után spontán késhet is, kicsit megzavarja néha a ciklust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!