Clostis mensin vagyok tul, voltam 2* UH. Az egyik doki azt mondta 12. napon hogy meg nem volt peteérés a masik azt mondta 14. napon hogy ugy nez ki ehonapban mar nemis lesz. Hetfore viszarendelt, es ha lesz adig pete eres azt megtudja mondani a doki?
Figyelt kérdés
Ma szurkalt a hasam es fajt a derkam is.Na meg még a bugyim is allandoan nedves.Vagy lehet epp mar beagyazodas is?Kerlek segitsetek.2015. jún. 4. 19:30
1/3 anonim válasza:
Nem igazán értem! Ha nem láttak peteérést, akkor hogy lenne beágyazódás?
2/3 A kérdező kommentje:
Koszi a valszt.Es a lehetseges hogy kesobb van peteeres mivelhogy rendszertelen a mensi?
2015. jún. 5. 20:18
3/3 anonim válasza:
Lehet! Mondjuk ugye a pete érése egy folyamat, tehát ha elkezdődött, és már érik, azt látni kellene. De ettől függetlenül lehet,hogy nálad később kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!