Mit tudnátok mondani a görbéimről?
2013. ápr. 26. 15:49
2/8 A kérdező kommentje:
Azon sajnos nem tudunk változtatni... ennyit találkozunk csak...
2013. ápr. 26. 15:55
3/8 A kérdező kommentje:
De holnap hazajön... ;-)
Még beleférhet?
2013. ápr. 26. 15:57
4/8 anonim válasza:
hát a szex sosem fog ártani, hajrá!
5/8 anonim válasza:
Úgy néz ki már volt peteérésed... Nem hinném hogy ebben a hónapban sikerülni fog :( Persze nem ártana többet együtt lennetek!
6/8 anonim válasza:
Szép görbék, alaphő felett van a ciklus második felében a hőd. Elég egy jól időzített együttlét, abból is simán lehet babó:)
7/8 anonim válasza:
Szinte a saját görbéimet látom. :))
Az együttlétes száma sem sokkal több, mentősofőr a férjem, iszonyú keveset van itthon.
Szépen fenn van a hőd a ciklusok második felében, szerintem következő hónapban próbáljon meg otthon lenni, és simán összejöhet.
Drukk!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató szavakat!
Azért kérdeztem a véleményeteket, mert az én szememben annyira nem szépek! Bár lehet csak a csalódottság miatt. :-(
Kevésbé lennék keserű, ha legalább többet itthon lehetne a párom. Két helyen dolgozik egyszerre (biztonsági őr, 24 és 36 órás szolgálattal), és már arra sem emlékszem mikor aludt itthon éjjel utoljára... :-(
De ez így már nem tart sokáig, max év végéig.
Mégegyszer köszönöm! ;-)
2013. ápr. 26. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!