Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Baj lehet ha az alaphőmérsékle...

Baj lehet ha az alaphőmérsékletem 35,3 °C?

Figyelt kérdés
2 hónapja voltam vérvizsgálaton, a pajzsmirigy működésemmel semmi probléma nincsen, viszont furamód a hőm ilyen alacsony. Akadályozhat ez a teherbeesésben? A hőgörbém teljesen normálisan fest (az alacsonyságot leszámítva) Mensi után változó, aztán peteérés előtt leesik, majd felmegy és fent is marad, minden nap ugyan annyi, de a legmagasabb is csak 35,8 fok.

2015. jún. 4. 19:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem jo a lazmero, vagy nem jol mered.
2015. jún. 4. 19:42
 2/4 anonim ***** válasza:
53%
Nekem csak a higanyos hőmérő vált be. Nem tudom te mivel méred. Nekem 35 körüli hőt mutatott mindig az akármilyen gyártmányú digitális lázmérő, akár drága volt akár olcsó. Úgyhogy én ezekben nem bízom, beszereztem pár higanyos mérőt és az mindig jó értéket mutat. Próbálj mérni te is azzal.
2015. jún. 4. 20:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Eddig digitalisathasznaltam hasznaltam
2015. jún. 4. 21:53
 4/4 anonim ***** válasza:
53%

#1 vagyok

Sejtettem :) A digi nekem is mutatott cifra ertekeket.

Hasznalj higanyosat. Sokkal megbizhatobb. Nem romlik el, nem merul le az elem...

2015. jún. 5. 09:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!