Fogamzásgátló abbahagyása után mennyivel estetek teherbe?
Teherbe esés törtönt már 2 héten bellül is. (sajtát tapasztalat)
De csak pár hónap szedés után. Viszont az okosoktól azt hallani, hogy jópár hónapot akár 1 évet kell várni, hogy ürüljön a szervezeböl, ha jot akarsz a kicsinek.
Nem tudom ez igaz-e. De annyi helyen hallani h megfontolandó
Elso vagyok. En pontosan azert vartam fel evet, hogy a nyalkahartya vastagodjon. Nalam mar vekony volt, volt, hogy a gyogyszer 7 napos szuneteben nem is jott meg. Ekkor mondta a doki, hogy no para, az elvekonyodott nyalkahartya miatt van.,
Amugy mondjak azt is, hogy akar azonnal teherbe lehet esni. Szerintem kerdezd meg a nogyogyaszt.
4-es vagyok. az első gyerek előtt összesen 7 évig szedtem Mercilont (az első 3 év után tartottam 8 hónap szünetet ,de rendben volt a ciklusom közben is, aztán tovább szedtem zsinórban), az első nemszedett levél utáni menstruációmat még kivártam, hogy lássam rendben van-e a ciklusom, de közben nem volt aktus. A második mensi már meg se jött, tehát az első élesben próbálkozó hónapban besikerült.
A második gyerek meg konkrétan becsúszott a Mercilon mellett, pedig nem voltam beteg, beszedtem rendesen stb, azzal magyarázta a doki, hogy az előző várandósság+szülés miatt valszeg megváltozott a hormonháztartásom egy kicsit és az addig elégségesnek bizonyuló védelem már nem volt elég. 3 levél alatt védekeztünk gumival is, a negyedik alatt már nem, és már nem is jött meg a megvonásos, ott figyelt az öcskös.
teljesen egészségesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!