Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hibás terhességi teszt?

Hibás terhességi teszt?

Figyelt kérdés
Ma reggel csináltam egy terhességi tesztet. Nem is töltött fel a mező és egy csik se jelent meg benne. Mindent az előírásoknak megfelelően csináltam. Kifogtam egy hibásat? Vagy megpróbáljam vele még egyszer? Vagy dobhatom ki? Jártatok már így?
2015. jún. 2. 10:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem jutott vizelet a zónába. Addig amíg ez nem történik meg, használhatod. Nem lehet, hogy túl kevés vizelettel csináltad meg? Esetleg nem tetted vízszintes felületre?
2015. jún. 2. 10:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha rendesen vizeletbe mártottad, és mégsem jelent meg egy csík sem, akkor hibás a teszt, nem érdemes vele tovább próbálkozni, mert úgysem bíznál szerintem ezek után az eredményben.
2015. jún. 2. 10:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mindent úgy csináltam ahogy kell. Elég rutinos tesztelő vagyok, de ilyen még nem történt.
2015. jún. 2. 10:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Sajnos ez hibás teszt volt. Ne használd már, vegyél egy újat. Sok sikert :)
2015. jún. 2. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!