Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor tesztelnétek a helyemben?

Mikor tesztelnétek a helyemben?

Figyelt kérdés

28-32 naposak a ciklusaim átlagosan, a tegnapelőtt, és tegnap, a 18.-19. ciklusnapon voltunk együtt (így vagy lekéstük az ovut, vagy nem, előtte lévő nap voltak peteérésre utaló jelek, de nem mérem a hőm, és nem használtam ovulációs tesztet). Júni 10-12 körülre nem várom.

Ti legkorábban mikor tesztelnétek? Beszereztem pár x-epilt, azt olvastam róla, hogy hiába 25-ös, sokszor mutatta már napokkal a nemvárt előtt másoknak.

2015. jún. 1. 12:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Júni 13
2015. jún. 1. 12:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Akkor tesztelnék, ha késik a mensim. Teljesen felesleges előtte.
2015. jún. 1. 12:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Hat mivel megcsak most voltatok egyutt, de mar ezt kerdezed es mar terhessegi teszteket is vettel tobbet sztem koran akarsz tesztelni.

Ugyhogy nem sokat jelent ha azt mondom vard meg mig kesik a hosszabb ciklusodhoz kepest par napot.

Tesztelj amikor akarsz, aztan vagy kimutatja vagy nem . ugy olvastam valaki mar tesztel 10. Dpo-n.

2015. jún. 1. 13:01
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igazából egy utazás miatt kérdezem, amire 17-én megyek, de ha pozi a teszt, akkor jó lenne tudni minél előbb, mert nem javasolták a repülőutat. Akkor júni 16-ig már jó eséllyel kimutatja a teszt, ugye?

2015. jún. 1. 13:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Én nem várt előtt 6 nappal halvány, de jól látható pozit teszteltem 25-el.Nemvárt napján extra erős lett a 2.csík.
2015. jún. 1. 13:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, jún. 16-án már ki fogja mutatni.
2015. jún. 1. 13:57
 7/7 A kérdező kommentje:
5-ös, akkor neked ovulációd, is hamarabb lehetett, nem?
2015. jún. 1. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!