Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A helyemben tesztelnétek?

A helyemben tesztelnétek?

Figyelt kérdés

Menstruációmat 22 és 25 között nem vártam.Kedden este pár csepp barna tegnap meg egész nap piros maszatolásom volt ami mára megszűnt.A melleim hol fájnak hol nem.A szokásos menstruációs görcseim nincsenek.

Nagyon tanácstalan vagyok,régóta várunk már a babára!

Köszönöm a válaszokat és boldog karácsonyt :)!

2014. dec. 25. 10:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Persze, azonnal tesztelnek!

Drukkolok:)

2014. dec. 25. 10:47
 2/11 A kérdező kommentje:

Párom kb. 20 perc múlva ébred addig várok.

Nem baj,hogy nem az elsőből tesztelek majd?10-es One Steppem van itthon.

2014. dec. 25. 10:48
 3/11 anonim ***** válasza:
tesztelj es ha terhes vagy az aktus utan 2 het kimutatja ! varom az eredmenyt ! ha nem ittal sok vizet tesztelhetsz mert pontos eredenyt kell mutasson akkor is ... tedd fel a kepet is
2014. dec. 25. 11:18
 4/11 anonim ***** válasza:

Minél előbb tesztelj, mert a vérzés nem jó!

Nem jelent feltétlenül bajt, de ha terhes vagy, akkor azonnal menj orvoshoz! Az is lehet, hogy progeszteronhiányod van.

2014. dec. 25. 11:19
 5/11 anonim ***** válasza:
Igen,tesztelhetsz.
2014. dec. 25. 11:51
 6/11 A kérdező kommentje:

Teszteltem,egyértelmű negatív úgyhogy szerintem nincs baba.Most megint jelentkezett egy kis maszat.Egyébként nov.22-én jött meg,dec. 11-én volt ovulációm (ovu teszt) és 30-32 naposak a ciklusaim.

Ha pozi lenne a tesztem mindenféleképpen mennem kellene egyből orvoshoz mert 2 éve volt egy 8 hetes vetélésem.

Ha esetleg nem jönne meg hétfőig akkor reggel tesztelek még 1x habár szerintem ha baba lenne akkor ma már mutatnia kellett volna a 10-es tesztnek.

Aranyosak vagytok,hogy szurkoltok :)!

2014. dec. 25. 13:23
 7/11 anonim ***** válasza:
na hat meg egy het keses is szokasos , normalis .de probalkozzatok tobbet akkor
2014. dec. 25. 13:28
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsot kedves 7-es!Nyugodt lelkiismerettel állítom,hogy nem az együttlétek mennyisége a kevés :).

Egyébként még mindig nem jött meg...pecsételgetek és fáj a mellem.Már most tegnap megfordult a fejembe nehogy méhen kívüli legyen....na de majd hétfőn tesztelek ha nem jön meg addig rendesen.

2014. dec. 26. 06:53
 9/11 anonim ***** válasza:
7 es vagyok . nekem ugy van hogy amig faj a mellem nem jon meg a mensim , mikor elmult a mellfajdalom akkor leszek beteg..en is a tegnap kellett volna legyek de mivel faj a mellem igy tudom hogy hetfoig megjon mert nem erossen faj mar hanem enyhen .nezd meg nalad bevallik e ez a dolog !es irj majd
2014. dec. 26. 08:49
 10/11 A kérdező kommentje:
Nekem is ugyan úgy van mint Nálad,de most ez nem mérvadó ugyanis hol fáj hol nem.Percenként tud változni....
2014. dec. 26. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!