A helyemben tesztelnétek?
Menstruációmat 22 és 25 között nem vártam.Kedden este pár csepp barna tegnap meg egész nap piros maszatolásom volt ami mára megszűnt.A melleim hol fájnak hol nem.A szokásos menstruációs görcseim nincsenek.
Nagyon tanácstalan vagyok,régóta várunk már a babára!
Köszönöm a válaszokat és boldog karácsonyt :)!
Szia!
Persze, azonnal tesztelnek!
Drukkolok:)
Párom kb. 20 perc múlva ébred addig várok.
Nem baj,hogy nem az elsőből tesztelek majd?10-es One Steppem van itthon.
Minél előbb tesztelj, mert a vérzés nem jó!
Nem jelent feltétlenül bajt, de ha terhes vagy, akkor azonnal menj orvoshoz! Az is lehet, hogy progeszteronhiányod van.
Teszteltem,egyértelmű negatív úgyhogy szerintem nincs baba.Most megint jelentkezett egy kis maszat.Egyébként nov.22-én jött meg,dec. 11-én volt ovulációm (ovu teszt) és 30-32 naposak a ciklusaim.
Ha pozi lenne a tesztem mindenféleképpen mennem kellene egyből orvoshoz mert 2 éve volt egy 8 hetes vetélésem.
Ha esetleg nem jönne meg hétfőig akkor reggel tesztelek még 1x habár szerintem ha baba lenne akkor ma már mutatnia kellett volna a 10-es tesztnek.
Aranyosak vagytok,hogy szurkoltok :)!
Köszönöm a tanácsot kedves 7-es!Nyugodt lelkiismerettel állítom,hogy nem az együttlétek mennyisége a kevés :).
Egyébként még mindig nem jött meg...pecsételgetek és fáj a mellem.Már most tegnap megfordult a fejembe nehogy méhen kívüli legyen....na de majd hétfőn tesztelek ha nem jön meg addig rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!