Tesztelnétek délután ebben az esetben?
Figyelt kérdés
4. napja késik a menstruációm, de sajnos eddig külföldön voltam így még nem tudtam tesztelni. Tegnap éjjel jöttem meg, ma reggel első dolgom volt hogy szaladtam a boltba tesztért, de sajnos a reggeli első vizeletről lekéstem.... Szerintem várjak holnap reggelig vagy megcsinálhatom most? Nem fogom kibírni szerintem holnapig. Késés 4. napján talán már nem annyira fontos a "reggeli első vizelet" ha terhes vagyok, nem? Több lenne már a hormon délután is?2015. máj. 30. 11:53
1/23 anonim válasza:
Csinálj egyet.. Max veszel másikat reggelre ha nem egyértelmű, úgy értem túl halvány lenne vagy ilyesmi.
2/23 A kérdező kommentje:
Értem tehát max ha tényleg terhes vagyok, akkor halvány lesz vagy ilyesmi, de a totál falsh negatívra nem sok esély van délután se ugye? (úgy értem hogy negatív és mégis terhes vagyok)
2015. máj. 30. 12:01
3/23 anonim válasza:
Én tesztelnék én is délután teszteltem a tesónál és egyből majd le ugrott a csík.
4/23 anonim válasza:
1-es vagyok, ha most negatív lenne, attól még lehet baba csak nem holnap reggel tesztelnek legközelebb hanem pár nap múlva.
De ha középidőben volt péd és terhes vagy, akkor már most délutániból is egyértelmű lesz a második csík. :) későbbi pé-vel van mikor csak később lesz pozi.
6/23 anonim válasza:
Kérdező, mi lett a teszttel? :)
7/23 A kérdező kommentje:
egyenlőre várom hogy kelljen pisilnem :( úgy tudom direkt sokat inni nem szabad, ugye?
2015. máj. 30. 12:37
8/23 anonim válasza:
Tényleg nem. A hig vizelet nem tartalmaz annyi hcg-t.
Egyszer direkt sok vizet ittam vizeletvetel előtt, hát éppen határon volt a fajsuly érték, olyan hig lett.
9/23 A kérdező kommentje:
majd megírom mi lett, ha még visszanéztek, de lehet még 1-2 óra :)
2015. máj. 30. 12:48
10/23 anonim válasza:
ÉN nem csinálnám meg délután - vagy vennék még egyet még ma, mert holnap minden zárva lesz. Ha délután csinálod meg, és negatív, úgyis benned lesz a kisördög, hogy lehet, hogy a reggeli már kimutatná, és újra akarsz tesztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!