Mit lehet leolvasni erről az ultrahangos képről/leletről?
Figyelt kérdés
Remélem sikerül megjeleníteni.
E:\Képek\2010-02-26 us kép
2010. febr. 26. 17:44
11/27 anonim válasza:
És a doki,vagy aki a felvételt készítette,nem mondott semmit?
12/27 anonim válasza:
Előtted szóló 18:20-as vagyok, doki mit mondott?
13/27 anonim válasza:
Én is szikhólyagot látok, bár ezt így számítógépen nehéz, végig kellett volna látni ahhoz, hogy el lehessen mondani, hogy igen, ez az. Terhességi teszt mit mond?
14/27 A kérdező kommentje:
A dokim azt mondta, hogy ő úgy látja, hogy ciszta. Sajnos :(((( Pedig már nagyon szeretnénk egy kisbabát, de hát ez van.....
2010. febr. 26. 18:26
15/27 anonim válasza:
ciszta a méhüregben???
menj el másik dokihoz is mert ez tuti nem ciszta!!!
16/27 anonim válasza:
Nekem volt ciszta a méhüregben!!!!7X4 centis,nem is kicsi,majdnem műtöttek vele,de szerencsére hormongyógyszerrel vissza tudtuk szorítani.Az egész méhem görcsölt,nekem meg napokig feküdni kellett,hogy meg ne csavarodjon!Előttem válaszoló miért lepődtél meg ezen ennyire,hogy ciszta a méhüregben?
18/27 anonim válasza:
Ez nem "baba".Ha petezsák lenne akkor nagyon élesen kéne látszania a széleknek.Látom méretet néztek,ez ciszta lesz.
És igen szokott méhben is ciszta lenni sajnos!
19/27 anonim válasza:
Utolsó!
Senki nem irt petezsákot.
Ciszta sem lehet,azt láttam már néhányat, annak nem ilyen "tömör" a belseje
20/27 anonim válasza:
Sajnos én is láttam néhányat,mert 1.5 évig ezzel kínlódtam,és igenis ilyen tönmör a belseje,hosz tele van folyadékkal!A másik ott van a méárete több mint 3cm.Más nem lehet,a doki is azt mondta neki,és előző válaszokban írták,hogy petezsák lehet.A kérdezőnek:ne melj nehezet,és ne bukfencezz,meg ne cavarodjon.Elmúlhat magától is,vagy gyógyszertől is.Gondolom visszahívott a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!