Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Closti mellett voltatok...

Closti mellett voltatok ultrahangos vizsgálaton? Hányadik napon kellett menni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 10:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Én már nem emlékszem, de a doki megmondja, vagy hívd fel a nőgyógyászaton az asszisztenst, hátha többet tud segíteni.
2011. aug. 9. 11:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia!Én 3 ciklusban szedtem,minden középidőben kellett mennem uh-ra(13-14. nap,attól függ,hogyan jött ki),nézte a doki a tüszőket,méhnyálkahártya vastagságot,nincs-e ciszta.Nekem nem volt,de eddig még baba sem lett:(((Már két éve szeretnénk....sok sikert Neked.
2011. aug. 9. 20:17
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi.nekem ma van a 12.nap.Péntekre kaptam időpontot uh-ra.A saját dokim szabin van és jövő hétre rendelt vissza,de mivel az már a 21.nap gondoltam hiába megyek.Akkor jól éreztem,hogy a hétre kérnem kell egy vizsgálatot.Drukkolok neked,nekem van már 2gyerekem (spontán) most más dolog miatt kellett szednem a gyógyszert.
2011. aug. 9. 20:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Hülye ez a doki, váltsd le, mert elmegy szabira, s nem is tájékoztat. Ez nem így működik, honnan kellene alapból tudnod. Az ő dolga lenne, hogy mindent elmondjon, ha erre már most az elején sem képes, mi lesz később, mikor esetleg már nem lesz más mint a lombik, s gyógyszerezget, és kiír ezt-azt, te meg beszeded? vagy megcsináltatod. Volt már ilyen ismerősöm a közvetlen közelemben.Histeroskópiát csináltak nála polip miatt, de a dokija azt mondta, ha már ott van csináljanak laparoscópiát is. A csajnak pedig fogalma nem volt, hogy mit miért csinálnak rajta.Szegény! A 2 művelet között van némi különbség, mert a lapar az durvább, hasfalfölvágás,infóziók, cső a hasfalban, 2 hétig fekvés, stb. A histeoval semmi, csak belül leszedik ami nem kell, s már aznap superül vagy.
2011. aug. 11. 09:51
 5/5 A kérdező kommentje:
ne haragudj,de amit leírtál az totál érthetetlen számomra.Az orvosommal kapcsolatban abszolút nem értek veled egyet,amikor július elején felírta és megbeszéltük,hogy az aug.i ciklusban elkezdem szedni nem tudhatta,hogy a 12-17.napom beleesik a szabadságába!2gyerekemmel jártam hozzá terhesgondozásra,tökéletesen megvagyok vele elégedve.
2011. aug. 11. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!