Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 napja csak barna pottyozes...

5 napja csak barna pottyozes es halvany esti pozi teszt? 28. -an kellett volna megjonni es helyette maszatolas?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2015. máj. 29. 05:52
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Az az erdeks hpgy a mai tesztem.tok egyertelmu pozitiv lett mind aketto es masfajtak a tegnapi nem..ha nem.lenne hcg termelodes nem.lett volna a tegnapi negativ ota ma pozitiv a teszt es a doki nem ertimeg.a tesom mondta belole omlott fekudnie kellett mert hematoma volt es azt mondtak nincs ott semmi. A gyerek mar 4 eves. Szoval adok egy eselyt magamnak mielott kapkodva mutogetnenek. Szerdan tesztelek ugyanazzal a teszttel amivel ma pozitivot tesztelte. Es ha erosbb akkor egyertelmu felrenezett valamit csak meg pici volt es nem.latta.

88x57x59 mm es uterusban a cavumon belul 15x18 mm es teruleten valtozo echogenitasu structura vizualizalhato.a huvelyboltozatban veralvadek lathato

2015. máj. 31. 14:46
 22/26 anonim ***** válasza:

Ez nagyon nehéz ügy! Szerintem kérd ki másik orvos véleményét, ha van rá lehetőséged, adj egy pár napot a dolognak! Én, bár általánosságban megbízom az orvosokban, nem tévedhetetlenek.

Néhány nap ebben a korai szakaszban nem fog ártani az egészségednek, viszont lehet, hogy a hematóma felszívódik vagy egy következő UH-on már rendesen látszik a petezsák, és aki benne van.

Nem akarok hiú ábrándot ébreszteni, de várj egy kicsit még szerintem mindenképp!

Drukkolok!

Tesztek milyenek? Megmutatod?

2015. jún. 1. 10:30
 23/26 A kérdező kommentje:
A verzesem.is csillapodott .mar alig van tegnap ota.eszre sem veszem higy vezek nem faj a pocim...en is amondo vagyok es jo hogy te is ezt mondod hogy varjak. Szedan kell mennem uh ra ismet es majd ha elmult a verzes utanna ismetelten..sot nost azon gondolkozom hogy 4 d uh ra megyek azon jobban latjak mi az. Sajnos a teszteket mergemben kidobtam :( de ha megvan az orvosi velemeny irok.es koszonom !
2015. jún. 1. 19:45
 24/26 A kérdező kommentje:
Ma reggel mar ngativ a teszt :( akkor ennyi
2015. jún. 2. 10:19
 25/26 anonim ***** válasza:
Nagyon-nagyon sajnálom! :(
2015. jún. 2. 12:08
 26/26 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Végül sor került műtétre?

Én csak 4 hetes voltam, és az orvos szintén műtétet javasol, viszont ilyen korai szakaszban nem tudom, mitévő legyek.

2015. jún. 16. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!