5 napja csak barna pottyozes es halvany esti pozi teszt? 28. -an kellett volna megjonni es helyette maszatolas?
Az az erdeks hpgy a mai tesztem.tok egyertelmu pozitiv lett mind aketto es masfajtak a tegnapi nem..ha nem.lenne hcg termelodes nem.lett volna a tegnapi negativ ota ma pozitiv a teszt es a doki nem ertimeg.a tesom mondta belole omlott fekudnie kellett mert hematoma volt es azt mondtak nincs ott semmi. A gyerek mar 4 eves. Szoval adok egy eselyt magamnak mielott kapkodva mutogetnenek. Szerdan tesztelek ugyanazzal a teszttel amivel ma pozitivot tesztelte. Es ha erosbb akkor egyertelmu felrenezett valamit csak meg pici volt es nem.latta.
88x57x59 mm es uterusban a cavumon belul 15x18 mm es teruleten valtozo echogenitasu structura vizualizalhato.a huvelyboltozatban veralvadek lathato
Ez nagyon nehéz ügy! Szerintem kérd ki másik orvos véleményét, ha van rá lehetőséged, adj egy pár napot a dolognak! Én, bár általánosságban megbízom az orvosokban, nem tévedhetetlenek.
Néhány nap ebben a korai szakaszban nem fog ártani az egészségednek, viszont lehet, hogy a hematóma felszívódik vagy egy következő UH-on már rendesen látszik a petezsák, és aki benne van.
Nem akarok hiú ábrándot ébreszteni, de várj egy kicsit még szerintem mindenképp!
Drukkolok!
Tesztek milyenek? Megmutatod?
Kedves Kérdező!
Végül sor került műtétre?
Én csak 4 hetes voltam, és az orvos szintén műtétet javasol, viszont ilyen korai szakaszban nem tudom, mitévő legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!