Van értelme így tesztet csinálni?
2 hónapja nem védekezunk (elotte fogamzas gátlóval) mult hónapban azt hittük összejott a baba de egy het késéssel de megjött. 3napig tartott es nagyon gyenge volt (eros górcsőkkel)
Most pénteken kellett volna megjönnie. Ma vasárnap van es tegnap este ota barnás folyasom van. Ez annak a jele hogy biztosan meg fog jonni es nincs baba?
Ugy vagyok vele ha holnapig nem változik a dolog, reggel csinálok egy tesztet. Szerintetek?
Nem gondolnám, hogy terhes vagy. Szerintem a hormonjaid vannak kicsit felborulva és azért barnázol és szerintem eztán meg is fog jönni.
De ha nagyon akarsz, csinálj tesztet, de szerintem ezt simán betudhatod a hormonjaidnak.
reggelre mintha "megjött" volna. ez egy apró folt volt, ami kivételesen nem barnás,hanem kicsit talán már pirosas, vér színű.
Azóta (reggel) óta megint vagy semmi, vagy barnázás...
Szerintem sem vagyok terhes, csak már nem tudok ezen kiigazodni, hogy napok óta ez megy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!