Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a teszt negatív és az...

Beata kinga kérdése:

Ha a teszt negatív és az orvos se lát babát akkor barna folyásom mért van?

Figyelt kérdés
Help!!!!!!
2014. okt. 29. 07:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Labort nem kért? Progeszteron szint milyen?
2014. okt. 29. 07:57
 2/12 anonim ***** válasza:
A barna folyas hogy fugg ossze a terhesseggel? ha voltal dokinal akkor gondolom vett kenetet es meg fogja allapitani h milyen fertozes okozhatja. Vagy szimplan koztes pecsetelo verzes pl a gyogyszer hormontartalma miatt ha szedsz, vagy mas egeszsegugyi problema. Terhessegnel normal esetben nincs barna verzes!!
2014. okt. 29. 07:59
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem az alacsony progeszteron miatt volt.
2014. okt. 29. 08:02
 4/12 anonim ***** válasza:
 5/12 A kérdező kommentje:
Ez barna simán tegnap este együtt voltam a párommal mert már 3napja nem volt semii!tegnap elött voltam az orvosnál csak megnézett meg uht csinált nem vett kenetet más problémám nincs!viszon az orvos azt mondta ha 2 hétig nincs mensi mennyek vissza kontrolra akkor ez most mi :|
 6/12 anonim ***** válasza:
Az os lehet h valamit tegnap megsertett a.parod, tul vad volt es ma az alvadt ver tavozik..
2014. okt. 29. 08:04
 7/12 A kérdező kommentje:
Egyikröl se tudok!illetve tegnap halvány rózsaszín volt a bugyimon azt gondoltam megjön de nem ! Ma meg ez fogad reggel :(
2014. okt. 29. 08:10
 8/12 A kérdező kommentje:
Most viszont már véres !de nem a megszokott mensi !akkor ez mitől van??:(
2014. okt. 29. 08:28
 9/12 anonim ***** válasza:
Valoszinu, megjon most mar. Hormonalis problema okozhatta. Ha megegyszer elofordul, vizsgaltasd ki magad alaposan.
2014. okt. 29. 08:39
 10/12 A kérdező kommentje:
Az lesz hát most akkor hogyan tudom kiszámolni a ciklust ?? Mert már nem tudom mit hogyan számoljak ki
2014. okt. 29. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!