Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok, látjátok amit én? (teszt)

Lányok, látjátok amit én? (teszt)

Figyelt kérdés

ET+11, lombik

Nem merek hinni a szememnek...én látom a második csíkot. Három napja vérzek hol jobban hol kevésbé. Örülhetek egy kicsit? Vagy túl halvány és ne éljem bele magam. Bocsánat, de még sohasem volt két csíkos tesztem.

[link] Jpg [link] Jpg

2015. máj. 29. 05:37
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Nem.hcg t neznek ..az orvosnak eszebe sem jutott..csak uh n hogy elment e az a valami onnan
2015. jún. 2. 18:36
 22/27 A kérdező kommentje:

Hetfön voltam kontrollon, sajnos mar csak 150 volt a hcg-m, nem maradt velünk a baba. Most probalok tuljutni rajta. :((

Ha valaki jart igy, akkor esetleg tudja, hogy a következönel is magy az esely, hogy nem marad meg? Olvastam, hogy sokmindenkinek egyböl sikerült utana, de sok remenyt nem füzök hozza, hiszen nekünk ez a baba is alig akart jönni... Spontan nem hiszem, hogy sikerül, miert most lenne ennyi ev utan? A kövi beültetes fagyasztottbol lesz, annak se sok az eselye, uh talan a következö stimulacio...

Szomoru, hogy igy jartunk, de nem tudunk mit tenni..

2015. jún. 2. 23:34
 23/27 anonim ***** válasza:
oh nagyon sajnálom :( de hidd el ha elengeded magad és nem a babára görcsölsz azonnal ott lesz a pocakodban!
2015. jún. 2. 23:46
 24/27 anonim ***** válasza:

sajnálom:(

viszont van ismerősöm aki mindent megpróbált,sok-sok lombik sikertelenül,mikor azt mondták hogy ha nem akar jönni a baba akkor nekik nem lesz,feldolgozták,pihentették a dolgot,és azóta csodával határos módon spontán 2 babájuk összejött már!!

2015. jún. 3. 06:15
 25/27 anonim ***** válasza:

Szia kedves kérdező.

Sajnálom ami velled történt.

Nagyjából leirom az én történetemet tudom h, ez nm vigasztal meg de nm vagy ilyen helyzetben egyedül.

Nekem is azt mondták az orvosok h,spontán nm lehet gyerekem.

Elmentünk a lombikra volt 2-sikertelen lombikunk,még a harmadikat csak megpróbáltuk az sikerült,nyolc hetes kismama voltam mikor ultrahangon közölték vellem h,meg állt a kicsik szive 😳 és műtét lett a vége.

Nagyon össze ropantam.

Azt mondtam h én mégegyszer terhességről nm is akarok hallani.

Ahogy teltek a hetek és a hónapok keztem egy kicsit lelkileg jobbanlenni hidd el nm is gondoltam a terhességre,nm is figyeltem a naptárt sem h,mikor kénne megjönni a vérzésemnek.

Egy reggel meg itam a kávét és hirtelen hányingerem lett és ez nekem nagyon gyanus volt.

Csináltam egy tesztet és csoda történt fúl pozitiv lett azt hittem h a szívem kiugrik ugy kalapált.

Bocsi h, ilyen hosszúra sikerült a válaszom.

Hidd el ha nm gondolsz görcsösen a babára össze fog jönni.

Látod csodák vannak.

2015. jún. 3. 12:02
 26/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztatast.

(Öszinten ezt a ne görcsölj rajta dolgot nem ertem. Ha ket honapja probalkoznank es hisztiznek, akkor ok.. De mar evek ota varjuk a babat, es szerintem mikor az ember napi több szurit ad be maganak, es marokszam eszi a gyogyszert, akkor a lehetetlennel hataros nem gondolni arra, hogy vajon most sikerül-e. Mindegy ezt csak igy zarojelben.)

2015. jún. 4. 11:18
 27/27 anonim ***** válasza:
Kitartás! Kívánom, hogy mielőbb sikerüljön! Minden jót neked!
2015. jún. 4. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!