Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok, látjátok amit én? (teszt)

Lányok, látjátok amit én? (teszt)

Figyelt kérdés

ET+11, lombik

Nem merek hinni a szememnek...én látom a második csíkot. Három napja vérzek hol jobban hol kevésbé. Örülhetek egy kicsit? Vagy túl halvány és ne éljem bele magam. Bocsánat, de még sohasem volt két csíkos tesztem.

[link] Jpg [link] Jpg

2015. máj. 29. 05:37
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Mit mondtak??
2015. máj. 29. 08:46
 12/27 anonim ***** válasza:
Azonnal orvos!!! Nem munka és egyebek...
2015. máj. 29. 12:24
 13/27 A kérdező kommentje:

Voltam orvosnal, ö nem nagyon aggodott a verzes miatt. Szedjem tovabb a gyogyszereket, pihenjek, hetfön kontroll.

Csinalt vervetelt, a HCG-m 200 felett van. Azt mondtak definitiv terhes vagyok. Meg mindig nem hiszem el... egyelöre csak rettegek, hogy megmaradjon.

( Vicces hogy a one step semmit se mutat)

2015. máj. 29. 17:07
 14/27 anonim ***** válasza:
drukk majd irj mit mutat a köv vérvétel!
2015. máj. 30. 18:27
 15/27 anonim ***** válasza:
En pont igy vagyok...nekem 7 napja kesik..5 nap barazas utan abbamaeadt ..aztan egyuttvoltam a parommal es reggelre meg verzes mint a menzesz de lett 2 pozitiv hasolno erossegu tesztem mint neked...itt ulok a korhazban varom a dokit de a nover szerint felesleges kor az egesz mert ugysem latnak semmit es majd menjek szerdan ambulanciara...hat koszonom
2015. máj. 31. 08:28
 16/27 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam ügyeleten, mert annyira vereztem, hogy nagyon megijedtem. Az orvos szerint a verzes több volt mint a menzesz, szerintem kevesebb (Veglis honnan tudja ö, hogy en mennyit szoktam menstrualni??) Megultrahangozott, de nem latott semmit, mondta, hogy ez normalis, meg nem is lathat, mert nagyon korai a terhesseg. Vett vert, a HCG-m 320, holnap megyek megint vervetelre. Azt mondta, minden egyeb verertekem jo. Miota fekszem, alig verzek, ugyhogy ma agyban maradok az fix.
2015. máj. 31. 09:15
 17/27 anonim ***** válasza:
Nalam rosszabb a helyzet.. elhalt a baba ..beverzett petezsak van es varnak szerdaig ahelyett hogy megmutenenek..vagy azt varjak amig omleno kezd a verem ..nagyon kvagyok keszulve most
2015. máj. 31. 10:48
 18/27 A kérdező kommentje:

Jajj Istenem, nagyon sajnalom! :((

Nincsenek szavak. Remelem hamarosan ujra terhes leszel, en minden rendben lesz! Csak a legjobbakat kivanom neked!

2015. máj. 31. 12:34
 19/27 anonim ***** válasza:
De nem bizom az orvosban.ha tegnap negatv tesztem volt ma pozitiv akkor kell valaminek lennie ha eddig nem.volt igen egyertelmu teszt mint ma.hogy vegigfolyt a vizeket mar pozitiv..en szerdan ismet tesztelek addig pihenek mert ha akkor erosebb akkor hematoma..mint a tesomnak.o volt igy.o sem engedte megmuttetni magat es nem.lattak elo.embriot nala...4 eves a pici azota.. jaj de nehez ez :(
2015. máj. 31. 14:50
 20/27 anonim ***** válasza:

Ha ilyen gyakran néznek hcg-t és nő, akkor az jó!

Pihenj sokat!

2015. jún. 2. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!