Lányok, látjátok amit én? (teszt)
Figyelt kérdés
ET+11, lombik
Nem merek hinni a szememnek...én látom a második csíkot. Három napja vérzek hol jobban hol kevésbé. Örülhetek egy kicsit? Vagy túl halvány és ne éljem bele magam. Bocsánat, de még sohasem volt két csíkos tesztem.
2015. máj. 29. 05:37
12/27 anonim válasza:
Azonnal orvos!!! Nem munka és egyebek...
13/27 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnal, ö nem nagyon aggodott a verzes miatt. Szedjem tovabb a gyogyszereket, pihenjek, hetfön kontroll.
Csinalt vervetelt, a HCG-m 200 felett van. Azt mondtak definitiv terhes vagyok. Meg mindig nem hiszem el... egyelöre csak rettegek, hogy megmaradjon.
( Vicces hogy a one step semmit se mutat)
2015. máj. 29. 17:07
14/27 anonim válasza:
drukk majd irj mit mutat a köv vérvétel!
15/27 anonim válasza:
En pont igy vagyok...nekem 7 napja kesik..5 nap barazas utan abbamaeadt ..aztan egyuttvoltam a parommal es reggelre meg verzes mint a menzesz de lett 2 pozitiv hasolno erossegu tesztem mint neked...itt ulok a korhazban varom a dokit de a nover szerint felesleges kor az egesz mert ugysem latnak semmit es majd menjek szerdan ambulanciara...hat koszonom
16/27 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam ügyeleten, mert annyira vereztem, hogy nagyon megijedtem. Az orvos szerint a verzes több volt mint a menzesz, szerintem kevesebb (Veglis honnan tudja ö, hogy en mennyit szoktam menstrualni??) Megultrahangozott, de nem latott semmit, mondta, hogy ez normalis, meg nem is lathat, mert nagyon korai a terhesseg. Vett vert, a HCG-m 320, holnap megyek megint vervetelre. Azt mondta, minden egyeb verertekem jo. Miota fekszem, alig verzek, ugyhogy ma agyban maradok az fix.
2015. máj. 31. 09:15
17/27 anonim válasza:
Nalam rosszabb a helyzet.. elhalt a baba ..beverzett petezsak van es varnak szerdaig ahelyett hogy megmutenenek..vagy azt varjak amig omleno kezd a verem ..nagyon kvagyok keszulve most
18/27 A kérdező kommentje:
Jajj Istenem, nagyon sajnalom! :((
Nincsenek szavak. Remelem hamarosan ujra terhes leszel, en minden rendben lesz! Csak a legjobbakat kivanom neked!
2015. máj. 31. 12:34
19/27 anonim válasza:
De nem bizom az orvosban.ha tegnap negatv tesztem volt ma pozitiv akkor kell valaminek lennie ha eddig nem.volt igen egyertelmu teszt mint ma.hogy vegigfolyt a vizeket mar pozitiv..en szerdan ismet tesztelek addig pihenek mert ha akkor erosebb akkor hematoma..mint a tesomnak.o volt igy.o sem engedte megmuttetni magat es nem.lattak elo.embriot nala...4 eves a pici azota.. jaj de nehez ez :(
20/27 anonim válasza:
Ha ilyen gyakran néznek hcg-t és nő, akkor az jó!
Pihenj sokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!