Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok, látjátok amit én? (teszt)

Lányok, látjátok amit én? (teszt)

Figyelt kérdés

ET+11, lombik

Nem merek hinni a szememnek...én látom a második csíkot. Három napja vérzek hol jobban hol kevésbé. Örülhetek egy kicsit? Vagy túl halvány és ne éljem bele magam. Bocsánat, de még sohasem volt két csíkos tesztem.

[link] Jpg [link] Jpg

2015. máj. 29. 05:37
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:

ÉS szokás szerint nem jó a link:

[link]

2015. máj. 29. 05:38
 2/27 anonim ***** válasza:

Futas a dokihoz!

Nekem este lett fel perc alatt ilyen halvanyam. En meg barnazgatok hetfo ota menzesz helyett.mar elmulhatna

[link]

2015. máj. 29. 05:55
 3/27 anonim ***** válasza:
Ez a teszt halvány pozitív, egyértelmű! Ami aggasztó, hogy vérzel. Beszélj a dokival sürgősen! Szorítok!
2015. máj. 29. 05:56
 4/27 A kérdező kommentje:

Hétkor hívom őket, addig nincs bent senki. Valahogy el kéne jutnom vérvételre, de a klinika 100 km-re van, csak délelőtt nyitva, nekem meg dolgozni is kéne menni.

Még mindig nem hiszem el… az hittem, ha lesz pozitív tesztünk majd ugrabugralunk körbe, ehhez képest a férjem annyit mondott, hogy most mi van és hogy menjek el vérvételre. Én is pont ennyit érzek, meg félek, nehogy elmenjen..

2015. máj. 29. 06:01
 5/27 A kérdező kommentje:

Csináltam egy másik tesztet, itthoni mártogatós, elvileg érzékenyebb mint ez, hát az full negatív. Igaz, hogy a HCG injekció másnapján is teszteltem vele (kíváncsiságból), és akkor is negatív lett.

Az első tesztet a klinikán kaptam, úgy döntöttem, inkább annak hiszek (már csak azért is, mert az kétcsíkos)

2015. máj. 29. 06:09
 6/27 anonim ***** válasza:
51%

Szép pozitiv.😊

De gyorsan keres fel egy orvost a vérzés miatt.

Szoritok h, minden rendben legyen velletek.

2015. máj. 29. 06:21
 7/27 anonim ***** válasza:
Remelem minden rendben lesz.majd irj.szoritok!
2015. máj. 29. 06:34
 8/27 anonim ***** válasza:

drukk!!

ilyenkor ne a munka legyen a fontosabb!!

helyi labor nem tud vért venni??mert ez neked akkor elég macera,vissza fognak hivni 2 nap mulva ugy is ujabb vérvételre.

2015. máj. 29. 06:41
 9/27 A kérdező kommentje:
Ha most ez mind igaz, akkor sztem a progeszteropotlas lehet keves. Majd irok ha beszeltem az orvossal. Olyan aranyosak vagytok, köszönöm!
2015. máj. 29. 06:50
 10/27 anonim ***** válasza:
En nem élnem bele magam a helyedben. Ha most verzel, kevés az esély, hogy baba Legyen belőle. Mindenesetre én kívánom a legjobbakat
2015. máj. 29. 07:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!