Lányok, látjátok amit én? (teszt)
ET+11, lombik
Nem merek hinni a szememnek...én látom a második csíkot. Három napja vérzek hol jobban hol kevésbé. Örülhetek egy kicsit? Vagy túl halvány és ne éljem bele magam. Bocsánat, de még sohasem volt két csíkos tesztem.
Futas a dokihoz!
Nekem este lett fel perc alatt ilyen halvanyam. En meg barnazgatok hetfo ota menzesz helyett.mar elmulhatna
Hétkor hívom őket, addig nincs bent senki. Valahogy el kéne jutnom vérvételre, de a klinika 100 km-re van, csak délelőtt nyitva, nekem meg dolgozni is kéne menni.
Még mindig nem hiszem el… az hittem, ha lesz pozitív tesztünk majd ugrabugralunk körbe, ehhez képest a férjem annyit mondott, hogy most mi van és hogy menjek el vérvételre. Én is pont ennyit érzek, meg félek, nehogy elmenjen..
Csináltam egy másik tesztet, itthoni mártogatós, elvileg érzékenyebb mint ez, hát az full negatív. Igaz, hogy a HCG injekció másnapján is teszteltem vele (kíváncsiságból), és akkor is negatív lett.
Az első tesztet a klinikán kaptam, úgy döntöttem, inkább annak hiszek (már csak azért is, mert az kétcsíkos)
Szép pozitiv.😊
De gyorsan keres fel egy orvost a vérzés miatt.
Szoritok h, minden rendben legyen velletek.
drukk!!
ilyenkor ne a munka legyen a fontosabb!!
helyi labor nem tud vért venni??mert ez neked akkor elég macera,vissza fognak hivni 2 nap mulva ugy is ujabb vérvételre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!