Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
A barátommal először feküdtem le pénteken, azaz holnap egy hete. Tudom hogy felelőtlenség, de nem védekeztünk.. Mivel első volt nem is tartott sokáig, 5 perc kb. Csak előváladék került belém. Menstruáció után ez volt a 24. napom. Ez a dolog megtörtént hétfőn is.. Ugyanígy. Lehetek terhes? Kedden kellett volna megjönnie, még nem jött meg. Viszont az utolsó időszakba mindig 30-32 nap között jött meg. Nagyon félek, de meg is beszéltük, hogy ilyen felelőtlenül többet nem csináljuk.. Hallottam hogy az első szex után is késik.

2015. máj. 28. 18:55
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha fix lenne a ciklusod, akkor elméletben már túl voltál az ovulációdon, amikor együtt voltatok (=kicsi az esély) viszont mivel késik, így borul minden elméleti számolgatás,

azaz lehetsz.

Kedden volt 32?

Jövőhét pénteken tesztelhetsz leghamarabb! Már ha addig nem jön meg.

"Hallottam hogy az első szex után is késik."

De nem magától a szextől. Max. az idegeskedéstől.

2015. máj. 28. 19:11
 2/9 A kérdező kommentje:
Ma van a 30.nap. Köszi a választ:) Nagyon félek...
2015. máj. 28. 19:13
 3/9 anonim ***** válasza:

Nagyon remélem, hogy nem. "5 perc" - sajnos 10 másodperc is elég lehet... "az első szex után is késik" -babona.

"Nagyon félek, de meg is beszéltük, hogy ilyen felelőtlenül többet nem csináljuk.."

Az első másodperctől az utolsóig MINDIG használjatok gumit. Kicsi kényelmetlenség, de a ÓRIÁSI haszna van! nincs rettegés, és felhőtlen lehet a boldog együttlét.

2015. máj. 28. 19:15
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:) Innentől biztos hogy mindig használunk gumit, aztán majd elmegyek fogamzásgátlót iratni.. Nagyon remélem hogy nem vagyok terhes:/
2015. máj. 28. 19:17
 5/9 anonim ***** válasza:

"Ma van a 30.nap."

Akkor mondd már el, hogy miért keddre vártad?

Ha neked átlagosan 30-32, akkor NEM 28 nappal kell számolni!

2015. máj. 28. 19:17
 6/9 A kérdező kommentje:
Mert elötte volt volt 28, volt hogy 24 napra jött meg, változó.. Az utóbbi pár alkalommal volt 30-32 között.
2015. máj. 28. 19:19
 7/9 A kérdező kommentje:
Na ma megjött a menstruációm:) de hallottam olyat hogy akkor is megjöhet, ha terhes vagyok. Mennyi az esélye?
2015. máj. 29. 15:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha szokásos erősségű, akkor nem vagy terhes.
2015. máj. 29. 20:10
 9/9 A kérdező kommentje:
Ugyanannyi van mint eddig:) akkor jó, megnyugodtam, köszi:)
2015. máj. 30. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!