Terhes lehetek?
2 hete lefeküdtünk barátommal óvszer nélkül. Azt állítja nem jött belőle semmi, de igen, tudom meggondolatlanság volt, és most félek is hogy lesz e következménye. a menstruáció késett 3 napot, de ennyit általában szokott is. hallottam már viszont hogy megjöhet az első hetekben és attól még lehetsz terhes. és ugyebár ráadásul nem jött olyan sok vér mint szokott. most vagyok menstruáció 3. napjában és hát úgy ahogy jön, de most hirtelen nem is tudom hogy ennyi szokott e jönni. úgy hiszem ennél több szokott. azt is olvastam hogy a 4. hét után jönnek ezek a tünetek hogy hányinger, mellfeszülés, görcsök stb.. tehát ezeket még nem érzem, viszont menstruáció első napján görcsölt a hasam, ami szintén nem szokott nálam gyakori lenni. nem szeretnék gyereket és nem tudom most mitévő legyek. végülis megjött, de még nem látom biztosnak. és nagyon haragszom is magamra hogy óvszer nélkül csináltuk, mert én azonnal megbántam, barátom viszont nyugtat, hogy nem leszek terhes.
Még csak 19 éves vagyok, barátom 18. Nem állok kész erre, most nem tudok megnyugodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!