Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egyszer pozitív, egyszer...

Egyszer pozitív, egyszer negatív terhességi teszt?

Figyelt kérdés
Most május 22én kellett volna (nem) megjönnie a menstruációmnak. Szerencsére nem is jött meg, így 3 napig tesztelgettem. Mindegyiken ott volt a második csík (kb 5 db teszt), igaz nagyon halványan és kb 3-4 perc után jött csak elő. Hogy biztosabb legyek vettem clearblue digitális tesztet, mely 25én kiírta, hogy + 1-2 hetes terhesség :) Rettentő boldog voltam! Gondoltam szeretnék erősebb csíkot is látni így csináltam ma reggel is egy tesztet, majd most délután is... hát ha nagyon akarom van ott talán csík, de halványabb, mint volt, talán nincs is :( Nagyon szomorú vagyok. Sok sok helyen olvastam minden rémisztő dologról ilyen helyzetben... Jövő héten megyek orvoshoz. Addig esetleg nem tudna valaki kis jó hírrel szolgálni, hogy járt más is így mégis lett belőle baba? (még annyi, hogy napi 3 liter vizet minimum megiszom, pisimnek alig van színe -bocsánat - ez is talán befolyásolhatja? remélem igen...)
2015. máj. 27. 18:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Én ezt a kérdést egy pár napja tettem fel, eddig 23 napja késik. Hátha találsz valami értelmeset a lommentekben! :)

2015. máj. 29. 19:28
 12/14 anonim ***** válasza:
2015. máj. 29. 19:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Bocsi csak a teszted néztem és véletlen azt linkeltem. :)
2015. máj. 29. 19:29
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ, kedvesek vagytok.Drukkolok kedves Utolsó! Sajnos nekem megjött :( :'(
2015. máj. 29. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!