Egyszer pozitív, egyszer negatív terhességi teszt?
Figyelt kérdés
Most május 22én kellett volna (nem) megjönnie a menstruációmnak. Szerencsére nem is jött meg, így 3 napig tesztelgettem. Mindegyiken ott volt a második csík (kb 5 db teszt), igaz nagyon halványan és kb 3-4 perc után jött csak elő. Hogy biztosabb legyek vettem clearblue digitális tesztet, mely 25én kiírta, hogy + 1-2 hetes terhesség :) Rettentő boldog voltam! Gondoltam szeretnék erősebb csíkot is látni így csináltam ma reggel is egy tesztet, majd most délután is... hát ha nagyon akarom van ott talán csík, de halványabb, mint volt, talán nincs is :( Nagyon szomorú vagyok. Sok sok helyen olvastam minden rémisztő dologról ilyen helyzetben... Jövő héten megyek orvoshoz. Addig esetleg nem tudna valaki kis jó hírrel szolgálni, hogy járt más is így mégis lett belőle baba? (még annyi, hogy napi 3 liter vizet minimum megiszom, pisimnek alig van színe -bocsánat - ez is talán befolyásolhatja? remélem igen...)2015. máj. 27. 18:59
1/14 anonim válasza:
Szió,nem akarlak el keseríteni de sajna előfordulhat a spontán vetélés is amit nem is biztos hogy éreznél,de nem akarok vészmadár lenni reméljük én tévedek!Sok sikert az orvosnál!!!
2/14 anonim válasza:
Mi a fenének tesztelj ennyit?
Volt pozitív teszted? Igen. Akkor miről beszélünk?
Mivel még annyira kicsike a terhesség, hogy ilyenkor még nagyon minimális a HCG szint, ilyenkor még a teszt érzékenysége és a vizelet koncentrációja sem mindegy. Ha megiszol 3 liter vizet és délután tesztelsz, akkor ne is várj egyértelmű erős, pozitív tesztet, mivel nem lesz annyi HCG a vizeletedben. De ez nem azt jelenti, hogy nem vagy terhes.
Terhes vagy, lassan majd jelentkezz be orvoshoz, 6-7. hét környékén érdemes, mert onnantól fogva már lesz szívhang is.
3/14 A kérdező kommentje:
2015. máj. 27. 19:35
4/14 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szólóval! Ne aggódj, minden jót nektek!
5/14 A kérdező kommentje:
2015. máj. 27. 21:18
6/14 anonim válasza:
És te a main hol nem látod a 2. csíkot!? Ott van az csak halovány! 1 hét múlva tesztelj ha emlékbe el szeretnéd tenni! Van az úgy, hogy elmegy a baba mert nem egészséges. Annak úgy kell lenni és úgy is lesz teszt ide vagy oda! Ne parázz!! ☺ ez a teszt pozi! 8 hetesen menj el dokihoz, akkor tuti lesz már szívhang és megnyugodhatsz 😉
7/14 anonim válasza:
Utolsonak igaza van, a csik ott van,csak halvany
8/14 anonim válasza:
Hát, azért majdnem egy héttel nem várt után már bőven azonos erősségű szokott lenni a két csík. És ilyenkor már semmit nem befolyásol a vizelet sűrűsége, vagy hogy milyen napszakban készül a teszt. Én jártam már így, sajnos biokémiai terhesség volt, magától távozott. De neked kívánom a legjobbakat! - bocs, hogy én nem próbálom táplálni benned a reményt. Azért reméljük, hogy az előttem szólóknak lesz igaza!
9/14 anonim válasza:
Velem is volt ilyen, elment anélkül, hogy észrevettem volna. Se vérzés, se görcs. Kívánom, hogy ne így legyen!
10/14 A kérdező kommentje:
Ma reggeli:
Azért amíg nem jön meg nagyon reménykedem :)
Köszönöm a válaszokat!
Kedves Utolsó, ha nem volt se görcs, se vérzés, akkor hogyan zárult? Előre is köszönöm válaszod!
2015. máj. 28. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!