Megnéznétek ezeket a teszteket?
Ha kémiai terhesség volt, legközelebb érdemes lehet szedned utrogestant, illetve a progeszteronszintedet emiatt én megnézetném 21. napi vérvételből.
Amit otthon magadnak csinálhatsz, hogy ovutól iszol napi 1-2 csésze palástfű teát, és csak akkor hagyod abba, ha megjön, vagy ha már tutira negatív lett a teszt, és nincs baba (mivel eltolhatja a menzeszt). Ha pozitív a teszt, akkor lrdemes tovább inni a 12. hétig.
Szia kedves kérdező.
Sajnos én is igy jártam mint te.
Nekem is volt 5-db fúl pozitiv tesztem még ráadásul csináltam 1 digitáli tesztet az is kimutata h,4-5hetes terhes vagyok nagy volt az öröm.
Mivel volt már vetélésem el mentem az orvoshoz csinált hüvelyi ultrahangot és ott meg nm látott semit se méhen kivülit,sem méhen belülit.És 2 napra rá meg jött a mensesem 😞 ezek szerint nállam is kémiai terhesség volt.
Vagy hamar abba hagytam a barátcserje kapszulát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!