Nem is tudom hol kezdjem. Nem tudom miért nem akkar még babát. Miért? Több lent.
Párommal lassan 3 éve vagyunk együtt és én már szeretnék babát.
Válasz mindig az,hogy tudom meg majd ő is.
Mikor kérdezem,hogy mikor mindig az a válasza majd ha meg lesz mindenünk.
Egy nagyon biztos albérletben lakunk, mind a kettőnknek van keresetünk, van kocsink és nincs hitel se tartozás,de így se akarja.
Már nem mondom neki, már nem kérdezek tőle ilyen dolgokat, mert úgy gondolom fölösleges.
Ő 31 éves én 23.
Zavarghatja a kor különbség? Bár sose mondta.
Mit csináljak?
Van így értelme,hogy mindenre csak az válaszolja,hogy majd?
Volt egy hasonló kérdés, ahol szintén a férfi volt, aki feltételekhez szabta (majd ha 1 évig nem veszekednek egyhuzamban, majd ha kész lesz a ház, majd ha lesz garázs, majd ha piros hó esik stb.) a gyerekvállalást, meg az esküvőt is. Belinkelném, de már régebben volt.
Azért ilyenkor már bőven gyanakodnék, hogy nem annyira komolyak a szándékai, de legalábbis nem olyan erősek az érzései irántad, ha nem tervezgettek, nem tűztök ki közös célokat a jövőre. :/
Nem 100 %, de azért ez is egy opció:
Elképzelhető, hogy PONT azért egy 20 éves alig felnőttel össze, nem pedig egy korabelivel, mert pont ezeket akarta elkerülni, amikkel te most zaklatod.
Kitűztük az eljegyzést is nyárra aztán abból se lesz semmi :(
Én nagyon szeretem, csak nem tudom megéri-e még várni :/
Nem tudom nálatok hogy szokott lenni, de szerintem az eljegyzést nem tűzögetik, hanem a fiú megjelenik egy gyűrűvel és megkéri a lányt. Aztán lehet tervezni családi/baráti vacsorát mindezt bejelenteni, de addigra a kezemen már ott a gyűrű.....
Szerintem próbáld tisztázni miféle jövőt képzel ez a párod, mert ebben én eddig az ég világon semmi konkrétumot nem láttam
Elég kifordított sorrended van, kérdező. Nem is akar még eljegyezni, mert az is túl korai neki, de te már gyereket akarsz tőle.
Az a legnevetségesebb, és az mutatja legjobban a kapcsolatotok komolyságát, hogy tőlünk kérdezed, miért van így. Ezek szerint nem tudsz/mersz vele őszintén beszélni, illetve nem fogadod el a válaszát, tőlünk vársz tippeket.
Ha ennyire sem ismered őt, kár gyerekvállaláson gondolkodni. Gyerekes még a kapcsolatotok, te magad és a fiúd is.
Én merek vele őszintén beszélni sőt próbáltam is!!
Azért írtam ide,mert gondolom nem csak én jártam így vagy vagyok így és mások tapasztalatai érdekelne.
De láttom a negatív emberek is megtaláltak, nem baj :) ebből is lehet tanulni :)
Negatív ember, mi? :) Én mertem beszélni az akkor még élettársammal arról, hányadán állunk, kezdettől fogva egyek voltak a terveink. Nekem ő nem halogatta az eljegyzést, azt mondta titokzatosan: eljön az ideje. Aztán hamarosan eljegyzett, rá kevesebb, mint 4 hónapra összeházasodtunk, a negyedik évfordulón.
A gyerektémát együtt határoztuk el, ha minden igaz, úton van a jövevény. :)
De igen, irtóóóó negatív vagyok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!