Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem is tudom hol kezdjem. Nem...

Nem is tudom hol kezdjem. Nem tudom miért nem akkar még babát. Miért? Több lent.

Figyelt kérdés

Párommal lassan 3 éve vagyunk együtt és én már szeretnék babát.

Válasz mindig az,hogy tudom meg majd ő is.

Mikor kérdezem,hogy mikor mindig az a válasza majd ha meg lesz mindenünk.

Egy nagyon biztos albérletben lakunk, mind a kettőnknek van keresetünk, van kocsink és nincs hitel se tartozás,de így se akarja.

Már nem mondom neki, már nem kérdezek tőle ilyen dolgokat, mert úgy gondolom fölösleges.

Ő 31 éves én 23.

Zavarghatja a kor különbség? Bár sose mondta.

Mit csináljak?

Van így értelme,hogy mindenre csak az válaszolja,hogy majd?

2015. máj. 26. 14:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Volt egy hasonló kérdés, ahol szintén a férfi volt, aki feltételekhez szabta (majd ha 1 évig nem veszekednek egyhuzamban, majd ha kész lesz a ház, majd ha lesz garázs, majd ha piros hó esik stb.) a gyerekvállalást, meg az esküvőt is. Belinkelném, de már régebben volt.

Azért ilyenkor már bőven gyanakodnék, hogy nem annyira komolyak a szándékai, de legalábbis nem olyan erősek az érzései irántad, ha nem tervezgettek, nem tűztök ki közös célokat a jövőre. :/

2015. máj. 26. 15:11
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem 100 %, de azért ez is egy opció:

Elképzelhető, hogy PONT azért egy 20 éves alig felnőttel össze, nem pedig egy korabelivel, mert pont ezeket akarta elkerülni, amikkel te most zaklatod.

2015. máj. 26. 15:12
 13/20 A kérdező kommentje:

Kitűztük az eljegyzést is nyárra aztán abból se lesz semmi :(

Én nagyon szeretem, csak nem tudom megéri-e még várni :/

2015. máj. 26. 15:42
 14/20 anonim ***** válasza:
90%
Ultimátumot adnék neki. Ha x ideig nem lesz eljegyzés és esküvő, akkor befejezni a kapcsolatot, mert nem azonosak a jövőbeni terveitek
2015. máj. 26. 16:04
 15/20 anonim ***** válasza:
67%

Nem tudom nálatok hogy szokott lenni, de szerintem az eljegyzést nem tűzögetik, hanem a fiú megjelenik egy gyűrűvel és megkéri a lányt. Aztán lehet tervezni családi/baráti vacsorát mindezt bejelenteni, de addigra a kezemen már ott a gyűrű.....

Szerintem próbáld tisztázni miféle jövőt képzel ez a párod, mert ebben én eddig az ég világon semmi konkrétumot nem láttam

2015. máj. 26. 16:08
 16/20 anonim ***** válasza:
79%

Elég kifordított sorrended van, kérdező. Nem is akar még eljegyezni, mert az is túl korai neki, de te már gyereket akarsz tőle.

Az a legnevetségesebb, és az mutatja legjobban a kapcsolatotok komolyságát, hogy tőlünk kérdezed, miért van így. Ezek szerint nem tudsz/mersz vele őszintén beszélni, illetve nem fogadod el a válaszát, tőlünk vársz tippeket.

Ha ennyire sem ismered őt, kár gyerekvállaláson gondolkodni. Gyerekes még a kapcsolatotok, te magad és a fiúd is.

2015. máj. 26. 17:51
 17/20 A kérdező kommentje:

Én merek vele őszintén beszélni sőt próbáltam is!!

Azért írtam ide,mert gondolom nem csak én jártam így vagy vagyok így és mások tapasztalatai érdekelne.

De láttom a negatív emberek is megtaláltak, nem baj :) ebből is lehet tanulni :)

2015. máj. 26. 19:26
 18/20 anonim ***** válasza:

Negatív ember, mi? :) Én mertem beszélni az akkor még élettársammal arról, hányadán állunk, kezdettől fogva egyek voltak a terveink. Nekem ő nem halogatta az eljegyzést, azt mondta titokzatosan: eljön az ideje. Aztán hamarosan eljegyzett, rá kevesebb, mint 4 hónapra összeházasodtunk, a negyedik évfordulón.

A gyerektémát együtt határoztuk el, ha minden igaz, úton van a jövevény. :)

De igen, irtóóóó negatív vagyok. :D

2015. máj. 26. 19:30
 19/20 anonim ***** válasza:
Utolsó, tetszik, amit írtál. Ha nem vagyok túl indiszkrét, megkérdezhetem milyen idősek vagytok? Csak kíváncsiság. :) Én mindig úgy érzem, le vagyok maradva, hogy nálunk se volt még semmi. Viszont én tudom mi miért van. Egyébként egy eljegyzést tényleg nem szokás kitűzni. :)
2015. máj. 26. 19:58
 20/20 anonim ***** válasza:
Egy hónapja töltöttem be a 26-ot, a férjem hamarosan 31 lesz. Tavaly augusztusban házasodtunk.
2015. máj. 28. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!