Cickafark Palástfű teát hogyan kezdjem el inni? Plusz elkezdem szedni a barátcserje kapszulát is. Többi lent.
Eloszor probald meg csak a baratcserjet vagy a mehpempot.
A teaval ovatosan, mert abban tobb hormon van, es ha tul sok hormont viszel be, akkor az ugyanolyan rossz, mintha tul keves lenne.
Nekem anno pont a teak kuszaltak ossze a ciklusaimat, es a mehpempo hozta helyre.
21 hkm
Menses 1. napjától kell ovuig a cickafarkat, aztán a palástfűt. De csak 1 csésze/nap! Szerintem sok a 2. Mellé szedtem én is a barátcserjét 1 kapszula/nap. Nekem bő 1 év próbálkozás után sikerült az első ilyen teázós hónapban a baba.
24 hkm
Nekem a méhpempő totál felborította a ciklusomat,így én azt nem ajánlom.
A baratcserje nekem segített hasonló problémaban,palastfű tea nèlkül.
Napi 1 szemet szedtem.
Mi van veled azóta?
Én most együtt iszom a cickát a barátcserje tablettával. Ovu után palást + barátcserje. Napi 2 mindenből. A cicka előrébb hozta az előző ciklusban a peteérésemet, így rövidebb lett a ciklusom, ami nem baj.
Érdemes kiegészíteni ébredési hő méréssel és LH teszt használatával.
Dokinál nem jártál még a hosszú ciklusaid miatt? Lehet IR vagy PCO az oka. Azt vérvétellel és ultrahanggal tudják megállapítani, hogy egyáltalán van-e peteérésed vagy mi a baj.
Ajánlom még az Aviva tornát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!