Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem is tudom hol kezdjem. Nem...

Nem is tudom hol kezdjem. Nem tudom miért nem akkar még babát. Miért? Több lent.

Figyelt kérdés

Párommal lassan 3 éve vagyunk együtt és én már szeretnék babát.

Válasz mindig az,hogy tudom meg majd ő is.

Mikor kérdezem,hogy mikor mindig az a válasza majd ha meg lesz mindenünk.

Egy nagyon biztos albérletben lakunk, mind a kettőnknek van keresetünk, van kocsink és nincs hitel se tartozás,de így se akarja.

Már nem mondom neki, már nem kérdezek tőle ilyen dolgokat, mert úgy gondolom fölösleges.

Ő 31 éves én 23.

Zavarghatja a kor különbség? Bár sose mondta.

Mit csináljak?

Van így értelme,hogy mindenre csak az válaszolja,hogy majd?

2015. máj. 26. 14:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
48%
házasok vagytok?
2015. máj. 26. 14:38
 2/20 anonim ***** válasza:
74%

Kérdezd meg mi az a "minden", amire várni kell még szerinte.

De igazából, ameddig ő nem akarja, addig nem okos dolog semmiképp rávenni, mert boldogtalanság lesz a vége, és a legnagyobb vesztes mindig a gyerek. Úgyhogy a gyerek szempontját tartsd szem előtt mindenképpen, mielőtt belevágtok.

Lehet, hogy ő egyáltalán nem áll még készen rá, és mivel tudja, hogy te szeretnéd, ezért inkább tárgyi, anyagi dolgokhoz köti, hogy ne legyen konfliktus.

2015. máj. 26. 14:41
 3/20 anonim ***** válasza:
17%
Az én pàrom 29 éves én 23. Nàlunk is ez volt,mindig azt mondta hogy majd akkor lesz gyerek ha lesz sajàt hàzunk.mondtam neki hogy ha arra vàrunk soha sem lesz gyerek.:D utàna màr úgy volt vele hogy neki is kell mert màr az összes kollegâjànak van és hogy ö màr lassan 30 éves.2hónapos terhes vagyok.a pàrom nagyon örül,kîsérget orvoshoz :D 5éve vagyunk együtt
2015. máj. 26. 14:45
 4/20 anonim ***** válasza:
54%
Valószínűleg egyáltalán nem akar gyereket.
2015. máj. 26. 14:51
 5/20 anonim ***** válasza:
Nálunk is hasonló a helyzet. Én célozgattam rá, hogy 30 körül akarok majd (28 vagyok). Az utóbbi időben azt veszem észre rajta, ha nem is mondja ki, lassan talán neki se lenne ellenére. Például ha véletlen becsúszna (csak megszakítást alkalmazunk), ő megtartaná, szerintem én előbb esnék azért pánikba. :)
2015. máj. 26. 14:58
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Vagy zavarja, hogy albérletben laktok, vagy nem érett még hozzá, vagy csak nem érzi, hogy szüksége lenne rá. Házasság volt már? Saját lakás tervben van?
2015. máj. 26. 14:59
 7/20 A kérdező kommentje:

Nem erőltettem a dolgot már.

Mikor megkérdezem,hogy mi kell még akkor azt mondja,hogy saját ház,de mikor mondom, hogy akkor vegyünk egyet akkor jönnek a kifogások pl: hát nem tudja, hogy ebben a városba maradjunk-e vagy milyen házat vegyünk.

Kezd olyan érzésem kenni, hogy egyáltalán nem akkar tőlem babát.

Hülyeséget meg nem fogok csinàlni!

2015. máj. 26. 15:01
 8/20 anonim ***** válasza:
egyáltalán van valami amit közösen terveztek a jövőre? Ami meg van beszélve? Vagy minden csak ilyen: majd valahogy lesz, vagy elköltözünk vagy nem....
2015. máj. 26. 15:02
 9/20 A kérdező kommentje:

A házassági egy hasonló téma.

Azt mondja,hogy ekkor meg akkor megkéri a kezem,de valahogy mindig csúszik az időpont.

Utána azt mondja,hogy egy esküvőhöz sok pénz kell, erre mondom,hogy akkor spóroljunk, hát majd meg izé.

Kb. Ezekről a témákról ennyi a beszélgetésünk.

2015. máj. 26. 15:03
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Háááát...azért ha 2 ember együtt él egy ideje, akkor ideje lenne célokat kitűzni, terveket egyeztetni, közös nevezőre jutni...

Enélkül csak lakótársak vagytok kis szex extrával, nem egy pár

2015. máj. 26. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!