Nem is tudom hol kezdjem. Nem tudom miért nem akkar még babát. Miért? Több lent.
Párommal lassan 3 éve vagyunk együtt és én már szeretnék babát.
Válasz mindig az,hogy tudom meg majd ő is.
Mikor kérdezem,hogy mikor mindig az a válasza majd ha meg lesz mindenünk.
Egy nagyon biztos albérletben lakunk, mind a kettőnknek van keresetünk, van kocsink és nincs hitel se tartozás,de így se akarja.
Már nem mondom neki, már nem kérdezek tőle ilyen dolgokat, mert úgy gondolom fölösleges.
Ő 31 éves én 23.
Zavarghatja a kor különbség? Bár sose mondta.
Mit csináljak?
Van így értelme,hogy mindenre csak az válaszolja,hogy majd?
Kérdezd meg mi az a "minden", amire várni kell még szerinte.
De igazából, ameddig ő nem akarja, addig nem okos dolog semmiképp rávenni, mert boldogtalanság lesz a vége, és a legnagyobb vesztes mindig a gyerek. Úgyhogy a gyerek szempontját tartsd szem előtt mindenképpen, mielőtt belevágtok.
Lehet, hogy ő egyáltalán nem áll még készen rá, és mivel tudja, hogy te szeretnéd, ezért inkább tárgyi, anyagi dolgokhoz köti, hogy ne legyen konfliktus.
Nem erőltettem a dolgot már.
Mikor megkérdezem,hogy mi kell még akkor azt mondja,hogy saját ház,de mikor mondom, hogy akkor vegyünk egyet akkor jönnek a kifogások pl: hát nem tudja, hogy ebben a városba maradjunk-e vagy milyen házat vegyünk.
Kezd olyan érzésem kenni, hogy egyáltalán nem akkar tőlem babát.
Hülyeséget meg nem fogok csinàlni!
A házassági egy hasonló téma.
Azt mondja,hogy ekkor meg akkor megkéri a kezem,de valahogy mindig csúszik az időpont.
Utána azt mondja,hogy egy esküvőhöz sok pénz kell, erre mondom,hogy akkor spóroljunk, hát majd meg izé.
Kb. Ezekről a témákról ennyi a beszélgetésünk.
Háááát...azért ha 2 ember együtt él egy ideje, akkor ideje lenne célokat kitűzni, terveket egyeztetni, közös nevezőre jutni...
Enélkül csak lakótársak vagytok kis szex extrával, nem egy pár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!