Új vagyok az oldalon, sokat bóklásztam a kérdések között. Valóban létezik olyan, hogy valakinek megjön a menzesze, teszt is negatív, mégis terhes?
Márciusban vettem be esemény utáni tablettát, akkor kb. 1 hét múlva véreztem, ez a gyógyszer miatt lehetett, majd április 9-én megjött. Ebben a hónapban 2 hetet késett a ciklus.hu szerint, de tegnap megjött. Tudom, hogy a gyógyszer felborította a hormonháztartást, de nagyon hipochonder vagyok ebből a szempontból. Március óta több tesztet is csináltam, a legutolsót 1 hete, igaz, nem reggeli vizeletből, de egyértelműen negatív lett. Viszont nagyon hányingerem van, lehet, ezt már csak bemesélem magamnak. A kalkulátor szerint ma lennék 13 hetes. Lehetséges, hogy valaki a biztonság kedvéért bevesz egy esemény utánit, megjön a vérzése és az aktus után 2 hónappal is negatív a teszt, mégis terhes?
2015. máj. 26. 14:12
1/10 anonim válasza:
Nem lehetséges.
2015. máj. 26. 14:15
2/10 A kérdező kommentje:
Akkor tényleg megnyugodhatok, és fejezzem be az agyalást? Miért írják akkor sok oldalon azt (többek között itt is), hogy valakinek 3-4 hónapig folyamatosan megvolt, nem is tudta, hogy terhes, hisz menstruált?
2015. máj. 26. 14:17
3/10 anonim válasza:
Az előfordulhat, hogy valaki menstruál (igazából nem menstruál csak vérzik) de mégis terhes.
Az is előfordulhat, hogy túl korán tesztel és akkor a teszt még negatív. De 3-4 hetes terhességnél a teszt már mindíg pozitív, akkor is ha közben vérzik az illető
2015. máj. 26. 14:23
4/10 anonim válasza:
Az esemény utáni adott egy lórúgást a szervezetednek, valószínűleg ettől szabálytalan a vérzés. De én azt tanácsolnám, hogy mindenképp Menj el egy nőgyógyászhoz, aki meg fogja mondani kerek perec, hogy terhes vagy-e vagy sem, mert úgy érzem, hogy akkor nyugodnál meg igazán.
2015. máj. 26. 14:30
5/10 A kérdező kommentje:
Igen, akkor nyugodnék meg teljesen, de orvoshoz csak jövő héten tudnék menni, ha vége a vérzésnek. És akkor már jócskán 14 hetes lennék.Tudom, lehetetlen, de akkor is teljesen bepánikoltam. És még csak fiatal kis tini sem vagyok.
2015. máj. 26. 14:33
6/10 anonim válasza:
Fejezd be az agyalást. Ha terhes lennél, pozitív lenne a teszt. Nincs miről beszélni.
2015. máj. 26. 14:44
7/10 anonim válasza:
Igen az utolsónak igaza van, én 5 hetes terhesen csináltam este egy tesztet és full pozitív Volt! Most 12 hetes vagyok hidd el eszrevenned a jeleket, de ha a teszt negatív, akkor tényleg patt helyzet Van! 13 hetesen nincs az a teszt ami ne mutatná ki, nyugodj le, a verzesed megjott, esemény utanit bevetted, csak hátra kell dőlnöd! Semmi nem utal arra, hogy terhes vagy! A hányinger pszichés. Nekem nincs, pedig terhes vagyok. Ezek a dolgok nem így működnek!
2015. máj. 26. 16:43
8/10 A kérdező kommentje:
Tényleg nem értem. Miért írják többen is azt (nőgyógyászok), hogy előfordul, hogy terhesség mellett is negatív a teszt?
2015. máj. 27. 14:24
9/10 anonim válasza:
Mert fals negatív teszt van. Olyan is előfordul, hogy valaki vérezget a terhessége alatt. De olyan, hogy rendesen menstruálsz, és a teszt is negatív, olyan akkor van, ha nem vagy terhes. Nem értem, hogy minek kell még ezt taglalni harmadszor is.
2015. máj. 27. 15:26
10/10 anonim válasza:
Szia! Én teljesen megértem a helyzeted. Mi 1 hónapja voltunk úgy együtt, hogy a peteérésem napján megszakítással (mondjuk mindig így), de utána közvetlen volt egy második menet is, habár szintén megszakítással, na de akkor is... Volt ám pánik rendesen. Szerintem tizenvalahány tesztet ellőttem az 1 hónap alatt, mind negatív persze. Hogy miért paráztam mégis? Mert habár megjött a menstruációm, de semmi mellérzékenység, semmi görcs, és 2 nap múlva el is múlt. Na mondom, hurrá, valami csak nem stimmel, teszt mégse mutat semmit. Ilyen peches is csak én lehetek. Végül is azóta megnyugodtam, de azóta valamiért picit mindig félek. Valahogy bennem maradt ez az érzés, mi van ha... Én is napokig rosszul is voltam, fogalmam sincs mitől. Én a páromnak még akkor elmondtam a félelmeimet, ő próbált nyugtatni. Sőt, nem is tartotta volna akkora "tragédiának", mint mondjuk én...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!