Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mensi előtti megfogant baba?

Mensi előtti megfogant baba?

Figyelt kérdés
Sziasztok lányok! A párommal együtt voltunk mensi elott 8 nappal.( meg előtte sokszor, de tekintve hogy abbol nem lett pozitiv teszt, igy csak erre a dátumra tudok gondolni. Raadasul pont evfordulonk volt, szoval nagyon szep ejszakank volt) Az esedékes mensi utan vagyok, 5. napja nem jon meg, ami igaz tudom keves, de tenyleg nem szokása késni. Járt mar valaki ugy, hogy spontán peteeres következtében mensi elott lett baba? De annyira pici még(13. nap) hogy a teszt nem mutatja ki. Ilyen létezik egyaltalan, vagy ez csak az en fantáziám szüleménye? Segítsetek legyszi :))
2015. máj. 23. 08:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet kései peteérésed volt, vár még néhány napot és tesztelj újra.
2015. máj. 23. 09:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Elképzelhető. Várj még, tesztelj pár nap múlva, ha addig nem jön meg.
2015. máj. 23. 09:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem így fogant a második gyerekem (a ciklus legeslegvégén). Igaz, miután nem jött meg, két hét múlva erős pozitív lett a teszt is.
2015. máj. 23. 10:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Mi van?

5 napja nem jön meg, és nincs poz teszted (nyilván a 12-13 napos szex is most lenne poz). Azokat mikor tesztelted???

2015. máj. 23. 11:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nálunk is pont igy volt,h mens előtt 7 nappal voltunk együtt és a fogantatástól számolva 11 napra már halvány pozitív volt a tesztem!

Most vagyok 8 és fél hetes kismama :)

Szóval semmi sem kizárt!

2015. máj. 23. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!