Lehet ez korai terhesseg? Kinek milyen jele volt?
Figyelt kérdés
Napok ota feltunoen "sok" a folyasom, szinte mar tisztasagit kell hordanom, es a hasam nem azt mondok hogy faj, de naponta osszesegeben 1-2 oran at olyan mintha feszulne, huzodna, de gorcsolni nem gorcsol..csak inkabb feszul, mintha fellennek puffadva. Illetve mindig szomjazom.2015. máj. 21. 22:18
1/4 anonim válasza:
Lehet. De lehet, hogy nem...
Mikor kellene megjönnie?
2/4 anonim válasza:
Hogy nekem milyen jele volt? Mikor? Ha menzesz előtt gondolod, semmi. Feszült nekem is a hasam de nem tudtam hova tenni. Néha görcsölt, nem tudtam hogy meg fog jönni vagy baba van a dologban. A folyás nekem több volt de mindig több van menzesz előtt pár nappal így ez nem volt újdonság, ugyancsak nem tudtam hova tenni. Rád is ezt tudnám mondani, van megjön, vagy nem.
3/4 anonim válasza:
Mindhárom terhességemnél a szomjúság volt a legfeltűnőbb korai jel. És még a várható menstruáció előtt.
A harmadiknál már emiatt teszteltem. (És nem hiába...)
Napi 3 liter vizet megittam februárban...
4/4 A kérdező kommentje:
Elotte vagyok,ugy kb 1 hettel.
Peteeres is hasonlot produkal, de ez mas erzes,mint az.
Ha nem fog megjonni,akkor gondolom hogy siker :)
Utolso kommentelo- en is kozel annyit megiszok,pedig alapbol nagyon keveset szoktam,sosem erzem hogy kell a folyadek,de mostanaban meg szabalyosan zsibbad a szam a vizert
2015. máj. 22. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!