Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Korai terhesség jelei? Korán...

Korai terhesség jelei? Korán teszteltem?

Figyelt kérdés
Április 17.én jött meg utoljára a menszeszem 4 napig tartott.(általában 4-5 napos,erős vérzéssel)utána voltam együtt a párommal.mivel külföldön dolgozik csak pàr napot.1 hét múlva kell megjönnie.ma úgy nevezett pecsételő vérzésem volt (enyhe barna).további tüneteim is vannak émelygés,mellfeszülés és nagyon rossz a gyomrom... pl.nem kìvánom a csokit amit amúgy imádok.tesztet csináltam ma reggel ami negatìv lett.van már 3 gyermekem ezért tudom milyen a tipikus tünetegyüttes.a rosszullétek miatt arra számìtottam hogy pozitìv lesz a teszt...elbizonytalanodtam...szeretném kérni a segìtségetek..hátha csak bebeszélem magamnak...nagyon szeretnénk.vàlaszokat előre is köszi

2015. máj. 10. 19:41
 1/4 A kérdező kommentje:
Hozzátenném az álomkórosságot is a tünetekhez :) hirtelen tör ràm....amúgy keveset alszom általában
2015. máj. 10. 19:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Túl korai volt a teszt. Várd meg hogy késik-e.
2015. máj. 10. 20:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Lehet hogy korai volt a teszt.37.2 a hőm is :) remélem hogy baba *_*
2015. máj. 10. 20:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Kérdező, azóta teszteltél?
2015. máj. 21. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!