Lehet baj, ha terhesség nagyon korai szakaszában vért adok?
Figyelt kérdés
A doki is tanácstalan volt kicsit, mert még annyira korai HA van, hogy megtermékenyülés és beágyazódás között lehet a dolog.
(Hivatalosan kétcsíkos teszt után már nem lehet adni, de az még odébb van nekem, ha egyáltalán lesz.)
2015. máj. 18. 13:52
1/10 anonim válasza:
HA még a teszt sem mutatja ki, akkor miböl veszed, hogy terhes vagy?
2/10 anonim válasza:
hát szerintem inkább ne. a méhnek kell ilyenkor a plussz vér
3/10 anonim válasza:
átfutottam csak a kérdést,de az eslő választ nézve újra elolvastam. akkor most terhes vagy,vagy nem? egyáltalán késik?
4/10 anonim válasza:
Kerdezo sem tudja, csak benne van a pakliban.
5/10 anonim válasza:
mennyi vérről van szó? az se mindegy
6/10 anonim válasza:
Határozottan nem! A terhesség alatt szükség van extra vérmennyiségre,ezért is nő meg a várandós nő vérének térfogata! Ha te ebből még adsz,akkor a fejlődő embrió keringését,oxigén és tápanyagellátottságát veszélyezteted. Vetélést vagy rendellenességet okoz a szervezetében.Nem hiszem,hogy annyira létfontosságú lenne pont akkor vért adni. LEgyen biztos,hogy terhes vagy-e egyáltalán,hordd ki a babát,szoptatsd min. fél évig,regenerálódjon a te szervezeted és azután majd adhatsz vért. Szép dolog a véradás,én is tettem,de most a baba az első!
7/10 A kérdező kommentje:
Még csak peteérés után nem sokkal vagyok, szóval még semmi sem biztos, nagyon lehet, hogy össze sem jött/jön, csak próbálkozunk.
A beágyazódást gátolhatja?
Egy rendes véradás, azt hiszem 450 ml vér.
2015. máj. 18. 15:52
8/10 anonim válasza:
_Igen,gátolhatja,mert ha a méhnyálkahártya nem elég vastag,nem elég vérbő,akkor nincs hová megtapadjon.Most mi a fontosabb?
9/10 anonim válasza:
hát fél liter minusz hátrány lehet
10/10 anonim válasza:
A te dolgod megállapítani a prioritásokat. Döntsd el mi a fontosabb. Ha a baba, akkor ne adj vért, az a biztos. Ha a véradás, akkor meg menjél, aztán legfeljebb összejön a baba a jövő hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!