Mi lenne a jo dontés? Megtartsuk a babát vagy sem?
Koltozés már nem játszik, végulis arányaiban ezért a 4 szobás házért (3 háloszoba, 1 nappali, 1 konyha- igy nevezik itt T4- azaz 4 szobásnak) nem fizetunk annyival tobbet (1000euro). Feketén nem lehet bérelni semmit sem, igy ki van fizetve 2 havi kaucio, plusz egy honorácios dij az irodának, ami szintén 1000 euro..(horror)
3 év után most találtam eloszor olyan munkát, ami nem fekete. Igy munkahelyet nem nagyon tudnék váltani, orulok ennek, ami van. (bár, lehet, most hogy megvan a svájci munkavállalási engedélyem végre tudnék a szakmámban dolgozni)
Koszonom a válaszokat! :) Egyre jobban hajlok afelé, hogy megtartsuk..
En 3 het mulva szulok, alig varom :)
Nalunk 3 honapi ismeretseg utan jott a baba, a parom nem igazan akarta, de ram bizta a dontest, hisz 30- on folul vagyok.
En is kulfoldon elek, nekem is vissza kell mennem dolgozni 7 honap utan ( ha nem mennek vissza, vissza kellene fizetni a gyest ! ) , anyagilag sem allunk jol, mindkettonknek adossaga ban, szerencsere nem sok.
A kapcsolatunk is eleg ingatag, nem tudom mi lesz...
Ezeket csak azert irom, hogy lasd, nem is vagytok olyan rossz helyzetben. En mindenkepp megtartanam !
koszi a te válaszodat is utolso :)
holnap megyek orvoshoz...elég jol ismer bennunket, megbeszéljuk vele is..o mit mond, mi a véleménye stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!