Lehet kozép erosségu második csík az LH teszten, ha még mindig tart a menzim?
Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 17:20
1/6 A kérdező kommentje:
tudom, nem most kéne tsztelgetni, de kiváncsi vagyok mikor van a tényleges ovum, mert mindig máskor érzem 30-31 napos ciklus mellett.koszi a válaszokat, tapasztalatokat:)
2010. febr. 24. 17:22
2/6 anonim 

válasza:

30-31 napos ciklusnál a 15-16 nap van ovu általában.
Az,hogy halvány csíkod van az normális ugyanis a szervezetben mindíg ott van az lh hormon.Már most a mensid alatt készül a szervezeted a következő ovulálásra,elkezdenek a tüszők érni,ezt jelzi a teszt.
3/6 A kérdező kommentje:
koszonom a választ!:)
2010. febr. 24. 17:47
4/6 A kérdező kommentje:
és az miért van, hogy valakinek "csak" egy csíkos egészen a tényleges ovuig...elég kétnaponta tesztelnem hogy jol láthato legyen az "erosodés"?bocsi a sok kérdésért..
2010. febr. 24. 18:02
5/6 anonim 

válasza:

Elég két naponta tesztelned bár én nem is pazarolnám a teszteket csak ovu elött pár nappal kezdeném el.
Aztán a 13 naptól naponta tesztelnék,így tuti nem késed le az erős pozitív csíkot.
első voltam.
6/6 A kérdező kommentje:
ugy gondoltam ezt a honapot végig tesztelem, mert kezd "elfogyni" a turelmem...:))aztán meglátjuk
2010. febr. 24. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!