Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek jól gondolom?

Szerintetek jól gondolom?

Figyelt kérdés

Több, mint 1 éve próbálkozunk.

5 hónapja ovutesztelek.

A ciklusaim 26-29 naposak.

A pé jeleit észlelem, de pozi ovutesztem csak reggel van! Nem du. amikor csinálni kellene a nagykönyv szerint

Orvosom tanácsára 3 hónapja az ovu előtti napokban reggel-este végzem az ovutesztelést, mert az első 2 hónapban nem volt pozi ovutesztem ( du csináltam, és nekem reggel van LH csúcs)

Na a lényeg:

Tegnap teszt híján voltam (netes, pont vártam a köv. adagot)

A reggeli teszt hajszál híján pozi volt, du. nem tudtam csinálni mert ugye elfogyott. Ma reggelre szereztem. Az viszont alig 2 csíkos...

Szóval akkor elvileg most ebben a hónapban du. volt az LH csúcs amiről teszt hiányában lemaradtam...ugye?

Számítás szerint ma van az ovum...tegnap voltak jelei is

Mit gondoltok?

Bocsi a hosszú regényért....

2015. máj. 15. 10:49
 1/3 A kérdező kommentje:

így akkor ez az első negatív nap, az ovu napja.

Ha tegnap együtt voltak, akkor ez jó lehet?

2015. máj. 15. 10:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Na en ezert homeroztem.
2015. máj. 15. 10:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos nem megoldható az azonos időben hőmérőzés :( így marad a teszt...és lassan az uh...
2015. máj. 15. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!