Mennyi az esélye, hogy terhes lehetek?
Tegnap feküdtem le először barátommal, védekeztünk óvszerrel, viszont eleinte nem vette fel és félek, hogy az előváladékból kerülhetett belém. Behatolás csak az óvszerrel történt, de az ujjaira kerülhetett a váladékból mielőtt megujjazott. A biztonság kedvéért elmentem egy sürgősségi nyőgyógyászati ambulanciára, vizsgálat nem volt, csak felírták az Escapelle nevű 72 órás tablettát. Az aktus után kb. 16-17 órára vettem be.
Nem tudom mennyire normális ilyenkor, hogy van egy tompa alhasi fájdalmam, ez vagy a gyógyszertől van vagy mert szűz voltam?
Mennyi esélye lehet hogy teherbe esek?
Kérem ossza meg az akinek hasonló élménye volt.
A válaszokat előre is köszönöm!
L/21
Amiatt is lehet alhasi fajdalmad mert szuz voltal. Nekem fajt a hasam az elso utan, de a gyogyszer miatt is lehet mert az meg egy hatalmas hormon bomba es jol megbolygat mindent odalent.
Remelem hamarosan rendbe jossz ( ha az aktus mistt volt holnapra elmulik ha nem akkor dolgozik a gyogyszer)
18/L
komolyan, ha ennyire nem ismered a szex és a női test működését, minek szexelsz?
egyáltalán nem lehettél volna terhes attól, de most még jól össze is bsztad a szervezeted egy hormonbombával :D
Kedves,Hívjatok Lorettának
Most kicsit megijedtem. Miből gondolod, hogy 50%?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!