Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Negatív teszt, lehetek mégis terhes? (többi lent. )
nem valószínű, lehet azért késik mert ennyire rástresszelsz
a biztonság kedvéért csinálhatsz még egy tesztet, most reggel vagy elmehetsz nőgyógyászhoz
de valószínűleg nem vagy terhes
Attól függ mikor nézted a tesztet. Alsó hangon 10 nap után, de inkább 14 nap után mutat pozitiv eredményt ha van terhesség.
A tájékoztatójában le van írva, hogy hány nap után mutatja ki a terhességet. Ha az alatt vagy simán mutathat negatívat holott nagyon is pozitiv már.
A menstruáció ingadozásának meg ezer oka lehet, de ezt írták már fentebb...
Már megbocsáss de ezek alap dolgok kellene legyen olyannál aki már elég "felnőtt" a nemi élethez.
Csináljátok de nem tudjátok mit...
Köszönöm a válaszokat!
Egyébként 19 éves vagyok és tisztában vagyok a nemi élet 'veszélyeivel'. A kérdéses együttlét, ami miatt esetleg aggódni valónk van, 19 nappal ezelőtt történt, ezért is kérdeztem, hogy lehetséges-e, hogy ennek ellenére mutat negatívat a teszt. A tájékoztatóban csupán annyit írtak, hogy a menstruáció késése napján már elvileg kimutathatja a pozitív eredményt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!