Mit tartotok ideális kornak gyerekvállalásra?
Figyelt kérdés
Tudom pontos válasz nincs, de érdekelne mi a legfiatalabb és a legidősebb életkor amiben gyermeket vállalnátok.
Nem becsúszott, hanem tervezett terhességről beszélünk, és az életkoron kívül más tényező ne befolyásolja a válaszotokat (ne olyat írjatok pl hogy amikor minden körülmény adott)
Az eredmény egy felmérés kapcsán érdekel.
Köszönöm ha szántok időt a válaszadásra.
2015. máj. 7. 18:58
13/19 anonim válasza:
25-40 között.
20 alatt semmiképpen.
Én 25, 28 és 33 évesen szültem.
15/19 anonim válasza:
Szerintem az ideális az a kor amikor mindketten, de leginkább a nő, mind pszichikailag és fizikailag is felkészültnek érzi magát és teljes szívéből azt tudja mondani hogy most jöhet mert már csak ez hiányzik az életemből. Természetesen pénzügyi szempontból szerintem sosincs erre kedvező időszak hacsak nem milliomos az ember, de természetesen a templom egereként nem kell szülni. De az a szélsőségesebb eset.
16/19 anonim válasza:
Utolsó vagyok, az kimaradt hogy kor alapján azért nem lehet ezt meghatározni mert nem mindenki éri el adott korra azt az érettséget ami ezzel jár és amit ez megkövetel. Hisz ideális kor nem a fiatalságon vagy pénzen múlik. Bár persze a korban vannak ugye korlátok, de elsősorban nem az a mérvadó
17/19 anonim válasza:
22 évesen szültem a lányom, a fiam 25 évesen, és 29 leszek mire a harmadik is kibújik a pocakból. Szerintem ez így ideális. Jobb ha fiatalon szül az ember egészségügyi szempontból. Én pl nagyon élvezem hogy ilyen fiatal anyuka vagyok. Még ha a gyerekek nem is iparkodnak majd a gyerekvállalással akkor is fiatal nagymami leszek :) Szerintem ez is fontos hogy legyen egy naaagy család aki körbevesz és összetart. :)
18/19 anonim válasza:
Nekem az idealis 26 eves koromban jött el, akkor ereztem elöször, hogy szeretnek babat, körülmenyektöl függetlenül. 35 eves koromig jo lenne, ha megszülhetnem mindet (2-3-at szeretnenk), 40 evesen, vagy afölött csak akkor szülnek, ha akkor jönne össze, es nagyon szeretnenk mindketten, vagy ha becsuszna.
19/19 anonim válasza:
Én 26 leszek egy hónap múlva, párom 33 éves elmúlt :) Mi is most tervezzük a babát, már időben vagyunk sztem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!