Rosalie23 kérdése:
Maximum 3 hete történt aktus után nagyon erős két csík lehetséges úgy hegy előtte menzesz se volt? Csak terhesség lehet tüneteim sincsenek
Figyelt kérdés
2015. máj. 7. 18:47
1/11 A kérdező kommentje:
Tünet mentes terhesség? Most megyek dokihoz következő héten de jó volns olvasni 1-2 tapasztalatot
2015. máj. 7. 18:50
2/11 anonim válasza:
Mikor volt az utolsó vérzésed? Bocsi, csak nem egészen értem a kérdést :)
3/11 anonim válasza:
Ha van 2 erős csíkod, akkor terhes vagy, mi olyan bonyolult ezen?
4/11 anonim válasza:
Ha két erős csíkos a teszted, és a menzeszed is kimaradt, akkor mi a probléma? Nem mindenkinél vannak terhességi tünetek, főleg 4-5 hetes terhességnél.
5/11 A kérdező kommentje:
Gyogyszer mellett kihagytam egy honap gyogyszert aztan ujra kezdtem s az egy hónap alatt nem jött meg de akkor nem èltem nemi èletet s ujra kezdtem a tabit csak olvastam ilyen ciszta stb ismutat áll pozit
2015. máj. 7. 21:34
6/11 anonim válasza:
"aztan ujra kezdtem s az egy hónap alatt nem jött meg"
Hogy kezdted újra vérzés nélkül??
Csak úgy hasra csaptál, hogy "na, mától folytatom"?
Egek!
Egyébként az nem opció, hogy a kihagyás előtt fogant?
Mondjuk 3 hét se kell, hogy kimutassa, 2 héttel az aktus után már elég erős két csíkot lehet produkálni.
Elég ritka az álpozitív teszt. Mondjuk igaz, ciszta is okozhatja, úgy az esetek 0,0001 %-ban.
7/11 anonim válasza:
És ha ciszta okozza, akkor halvány pozi, nem erős. De az is nagyon ritka. Tuti terhes vagy.
8/11 A kérdező kommentje:
Akkor igy jártam:) fiatal anyuka leszek csak rem a gyogyszertől nem lesz baj a kisbabával
2015. máj. 7. 23:05
9/11 anonim válasza:
Én sem hittem hogy terhes vagyok mert abszolút semmi bajom nem volt. Még alkoholt is ittam mikor már késett mert annyira biztos voltam benne hogy megjön. 6 nap után vettem tesztet de csak azért mert így "szokás" és kijött egyből a két csík. Hát sokkot kaptam. Én is mondtam hogy nem lehet ez biztos ciszta hiszen nem érzek semmit. Hát a ciszta már 12 hetes és azóta sincs semmi :D
10/11 anonim válasza:
Nekem semmi tünetem nem volt. Egyszerűen nem jött meg. Aztán pozi teszt. Utána sem volt semmi rosszullétem.
Vannak szerencsés kismamik, akik nem hanynak nem szédelegnek stb.
Jó egészséget nektek!
20hkm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!