Lehetek terhes vérzés mellett?
Figyelt kérdés
Àprilis 21.-én voltam együtt a párommal. Május 1-én kellett volna hogy megjöjjön a menzeszem de késett két napot és akkor is csak két napig volt meg 3. nap csak egy kis maszatolás. Csináltam tesztet az negatív.2015. máj. 7. 13:36
11/21 anonim válasza:
Hat sok akkor. Nem derult ki h babas akarsz e lenni vagy nem de ugy legyen ahogy szeretnéd 😄
12/21 A kérdező kommentje:
Nem szerettem volna..nem terveztük. De ha baba van akkor egyel többen leszünk :-)
2015. máj. 12. 17:21
13/21 anonim válasza:
Izgatottan varjuk az eredmenyt. Ma csinalod nemde? 😊
14/21 A kérdező kommentje:
Holnap reggel :-)
2015. máj. 13. 21:05
15/21 anonim válasza:
Izgatottabbak vagyunk mar mint te 😄😄
16/21 A kérdező kommentje:
Igen jol éreztem...pozitív lett. :-)
2015. máj. 14. 16:46
18/21 A kérdező kommentje:
Ez van...mi mást tehetnék :-)
2015. máj. 14. 21:24
19/21 anonim válasza:
.... Ezek szerint igaz nem terveztétek , de nem is vagytok olyan élethelyzetben , hogy teljesen kizártnak tartsátok a gyermek vállalást ️... Ez esetben Minden jót nektek , boldog babavárást 😊 !
20/21 A kérdező kommentje:
Hát azért nem minden happy..... Köszönöm! :-)
2015. máj. 15. 07:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!