Lehetek terhes vérzés mellett?
Figyelt kérdés
Àprilis 21.-én voltam együtt a párommal. Május 1-én kellett volna hogy megjöjjön a menzeszem de késett két napot és akkor is csak két napig volt meg 3. nap csak egy kis maszatolás. Csináltam tesztet az negatív.2015. máj. 7. 13:36
1/21 A kérdező kommentje:
Ès voltunk együtt menzi előtt is pár nappal.
2015. máj. 7. 13:37
2/21 anonim válasza:
Lehetsz! Ez nem normàlis vérzés ... Ismételd meg a tesztet .
3/21 anonim válasza:
Szerintem is lehetsz. Én 3 napig véreztem a lányommal, viszont az tényleg nagyon kevés volt. Biztos vagy benne, hogy mikor volt ovud? Lehetett akár kései ovud és akkor a teszt is csak később mutat pozitívat.
4/21 A kérdező kommentje:
Április 9.-én volt az előző mezeszem. 23 naposak a ciklusaim.
2015. máj. 7. 14:05
5/21 A kérdező kommentje:
Nekem ugyan annyi vérzésem volt mint máskor csak a szine viszont mintha vizes véres lett volna.
2015. máj. 7. 14:07
6/21 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy terhes vagy. A vérzés sem mindig egyforma. Meg is jött, a teszt is negatív, ez nem terhesség. Ha téged megnyugtat, egy hét múlva ismételd meg a tesztet.
7/21 anonim válasza:
Nem valoszinu h terhes vagy sot kb kizart. En ugy lettem terhes h mensi elotti nap szexeltunk, az a mensi rendesen lezajlott, aztan par het mulva jottek a tunetek, h nem tudtam enni, nem ereztem ha ehes voltam, a szaglasom olyan volt mint egy drogkereso rendorkutyanak. Csiinqlj tesztet a sajat megnyugtatasa vegett de kizartnak tartom.
8/21 A kérdező kommentje:
Pont ez az hogy a menzim előtt is szexeltünk. ezért nem tudom mi van. és a teszt lehet ezért nem mutatj.
2015. máj. 7. 19:50
9/21 anonim válasza:
Ja igen mire leirtam addigra rajottem h elsiklottam a reszlet felett... Bocsi. Kozbe csinaltal mar tesztet? :o
10/21 A kérdező kommentje:
Igen csináltam. Kijött egy halvány 2. De meg kell majd ismètelnem pár nap mulva.
2015. máj. 11. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!