Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ilyen anyagi...

Szerintetek ilyen anyagi háttérrel elkezdhetünk már próbálkozni?

Figyelt kérdés

Most költözünk össze ősszel saját házba, mindkettőnknek van munkája de csak minimálbért keresünk. Van 100ezer félrerakva vészhelyzet esetére. A párom még egy egyéves képzést végez, én meg egy féléves képzést (ingyen van mindkettő).

Szeretnénk még egy autót venni, az kb. jó esetben 200 ezer körül lesz, egy jogsi kéne nekem még, az 150 ezer lesz kb, és a házzal van még egy kis munka ami olyan 100 ezer körül lesz.

Szerintetek így egy év múlva elkezdhetünk majd próbálkozni, vagy ez még nagyon sok kiadás? Szeretnénk mindent megadni a babának, nem akarjuk hogy bármiben is hiányt szenvedjen.

20N

2015. máj. 2. 17:54
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Mindent kapnánk a rokonoktól, sok kisbaba van a családban, már sokan fel is ajánlották a dolgaikat :) Ja és mosható pelusoznánk, amiket már évek óta gyűjtögetünk, már csak pár darab kell, lassan összegyűlik a készlet :)
2015. máj. 4. 21:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Mindig is csodáltam aki kevesebb pénzből megél. Mi is minden hónapban félre akarunk tenni egy bizonyos összeget, aztán mindig jön valami. A vitaminok sokba kerülnek, ma éppen napozókrémet vettem, ami 7ezer ft-ba került, mivel kiderült, hogy napallergiás. Aztán jönnek az ilyen olyan oltások, darabja 9-10 ezer, aztán ha beteg és antibiotikumot kap mindjárt kell neki pl normaflore, mindjárt 5 ezer. Ha bármi van orvoshoz vinni, röpködnek 5-10 ezrek. És akkor még hála egészséges gyerekeim vannak. Szerintem akinek van gyereke az tudja miről beszélek. Szerintem is igaza van az előttem szólóknak, még várjatok 5 évet. Amúgy is az az ideális.
2015. máj. 5. 22:27
 13/13 anonim ***** válasza:
Minimálbérből nem lehet kocsit fenntartani. Az nektek luxus lenne.
2015. jún. 23. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!