Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érdemes már próbálkozni a...

Érdemes már próbálkozni a babával? Nagyon szeretnénk!

Figyelt kérdés
Február elején volt egy vetélésem, ami spontán magától kiürült és nem volt semmi beavatkozás. 7 hétre rá jött meg a mensim (március 30án), és egy hét múlva kellene megint hogy megjöjjön. Még azt megvárjuk és utána szeretnénk próbálkozni. Folsavat szedek 2 hete, van Gravidám is, váltsak arra ha elkezdünk próbálkozni?
2015. ápr. 21. 09:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, most ugy le leszek pontozva, de en is hasonloan jartam, annyi kulonbseggel, hogy nekem 4+5 naposan ment el, doki utana megvizsgalt es minden szepen kiurult. En nem tudtam varni, annyira szerettem volna, hogy jojjon es egyszeruen ereztem, hoy rogton ismet terhes leszek egy egeszseges babavl. Hala az egnek igy is lett, ra 2 hetre ujra terhes lettem, azota 17 hetes lettem es teljesen problemamantes. :) Doki szerint csak akkor jon ujra ossze amikor a szervezet is fel van ra keszulve.
2015. ápr. 21. 09:43
 2/17 anonim ***** válasza:

Ha 8 hetesnel kisebb terhes voltal, akkor nyugodtan.

Ha nagyobb, akkor erdemes kivarni a 3. mensit.

Sok sikert!

2015. ápr. 21. 09:44
 3/17 A kérdező kommentje:
Elvileg 6 hetes voltam, de az orvos semmit sem látott uh-n a vetélés előtt egy héttel, csak 3 pozi tesztem volt és ebből gondolták hogy vetélés. 3 napig kórházban is voltam a vérzés miatt.
2015. ápr. 21. 09:50
 4/17 anonim ***** válasza:

1. vagyok. Azert akkor neked egy kicsit mas, mert nekem is csak pozi tesztem volt, es mindharom nagyon halvagy, valojaban az enyemet csak kemiai terhessegnek nevezik. Verezni is csak annyira vereztem mint menszikor, talan elso nap kicsit jobban, es ugyan ugy 5 napig volt meg. HCG szintem is csak 30 volt a veteles napja, abbol lattak hogy terhes voltam.

Doki mit mondott? HCG ertek mennyi volt?

2015. ápr. 21. 09:55
 5/17 A kérdező kommentje:
Mikor bementem az ügyeletre 285 körül, 2 nap múlva 98, 1 hét múlva 5 volt a hcg értéke. A harmadik teszt nekem is halványabb volt mint a második...
2015. ápr. 21. 09:58
 6/17 anonim ***** válasza:
Akkor tenyleg kiurult minden. Szerintem probalkozzatok nyugodtan, ha nem kesz ra a szervezeted, ugysem fog osszejonni. Nekem azt mondta a doki, az elso elokeszitette a helyet a kovetkezo bebinek :) Sajnos, de ez tenyleg sok esetben igy van. Szurkolok Nektek! :)
2015. ápr. 21. 10:03
 7/17 anonim ***** válasza:
Ilyen korai terhességnél ki szokott teljesen tisztulni és a méhed sem Nőtt még igazából. Szerintem is lehet már próbálkozni.
2015. ápr. 21. 10:53
 8/17 anonim ***** válasza:

#2 vagyok

Akkor mar nyugodtan probalkozhatsz.

2015. ápr. 21. 14:44
 9/17 anonim ***** válasza:

Hát nézd, nekem november végén volt vetélésem nem tisztultam ki, ezért december 3-án csináltak egy küretet. Két hét múlva együtt voltunk a férjemmel és tudtam, hogy abból ismét baba lesz, december 31-én meg is volt az első pozitív tesztem. Jelenleg félidőben vagyok egy kislánnyal. Szerintem nyugodtan próbálkozhattok, főleg, hogy ha még megvárjátok a második vérzést is.

Sok sikert! :)

2015. ápr. 21. 18:54
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! tegnap megbeszéltük a párommal, hogy a mensi után próbálkozunk újra! annyira örülök neki, és nagyon várom hogy mikor leszek várandós és remélem minden rendben lesz és velünk maradt a kisbabánk :)
2015. ápr. 22. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!