Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lennék? Többi lent

Terhes lennék? Többi lent

Figyelt kérdés

Kaptam egy tesztet az egyik rokonomtól csak így viccből adta kamionsofőr és Hollandiából hozta.

És én ma megcsináltam mert nagyon görcsöltem (úgy mint mikor elsőnek voltam terhes) és azt mutatta hogy terhes vagyok tehát két csík volt. Ezért vettem még 2 tesztett egy gyógyszertári és egy bolti de mindkettő negatív lett.

Így most nem tudom hogy terhes vagyok e vagy nem :( vagy van olyan teszt ami később vagy hamarabb mutatja a terhességet?

2015. máj. 2. 16:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen teszt volt de ha az itthoniak pár nap múlva is negatívok lesznek, akkor nem vagy terhes. Akkora különbség már biztos nincs teszt és teszt között.
2015. máj. 2. 16:38
 2/5 anonim ***** válasza:

"csak így viccből adta"

VICCBŐL! Hát nem érted a viccet?

Lehet kapni külföldön olyan tesztet, ami mindenkinek (nemtől függetlenül) pozitívat mutat.

2015. máj. 2. 16:58
 3/5 A kérdező kommentje:
ez nem "szivatós" tesz mert megcsináltattam a barátnőmmel úgyan ezt és neki negatív lett :/ valami 24-48 órás terhességet is ki mutat :/ de amit itt vettem az pedig negatív :) na akkor szerintetek?
2015. máj. 3. 12:04
 4/5 anonim ***** válasza:

"valami 24-48 órás terhességet is ki mutat"

Ilyen terhesség nem létezik.

2015. máj. 3. 12:09
 5/5 anonim ***** válasza:
pár nap múlva csinálj egy újabb tesztet
2015. máj. 24. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!