Szerintetek terhes lennék? Én már nem értem mi van!
Figyelt kérdés
Febr.9-én jött meg utoljára, kevesebb volt mint szokott lenni, és inkább barnás.2napja érzem hogy feszül a mellem, és rám tör olykor az émelygés. Nem észleltem még ebben a hónapban, hogy lett volna peteérésem és így nem értem ezt. Szerintetek? (mensi előtt kb.1héttel kezdődik nálam a mellfájdalom)2015. márc. 19. 11:25
2/12 anonim válasza:
Tobb mint egy hete kesik, terhessegi tunetetid vannak es nem teszteltel?? Kicsit precizebb lenne, mint itt megkerdezni..
3/12 A kérdező kommentje:
Mivel ma vettem tesztet és előtte az első pisi megvolt, így holnap fogom megcsinálni. :) Csak hajt a kíváncsiság hogy ki mit gondol, mert nem akarok abba a hibába esni hogy beképzelem magamnak.
2015. márc. 19. 11:35
4/12 anonim válasza:
Ennyi késésnél már a nap bármely szakaszában kimutatja. Akár most is megcsinálhatod.
5/12 anonim válasza:
Ha émelyegsz, garantáltan terhes vagy.
6/12 anonim válasza:
mar reg kimutatja a teszt, pisilj ra es kiderul!!
7/12 anonim válasza:
Èn egyszer sem èmelyegtem mègis terhes voltam...mikor pedig nem voltam terhes èmelyegtem ez nem olyan kiemelendő tünet.
9/12 anonim válasza:
Amugy meg kamu, mutassatok mar egy not, aki terhesnek hiszi maga, van nala egy teszt es nem pisil ra, hanem inkabb a netre irogat.. :-)
10/12 anonim válasza:
Utolsó 2 èv próbàlkozàs utàn 5 napja kèsett èrdekes volt a közèrzetem, szíbdobogàs mellfàjàs stb, mikor tesztet vettem mègis màsnap reggel pisiltem csak rà :-)
Úgy voltam vele ha az vagyok holnap is az leszek de ha a reggeli a legbiztosabb akkor reggel csinàlom :-)
Tehàt èn itt vagyok :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!