Nem érzem, hogy terhes lennék, attól még lehetek?
Figyelt kérdés
Ha megvolt a peteérés, próbálkoztunk, de nem érzek semmi "történést", attól még lehet, hogy terhes leszek?2015. febr. 20. 09:39
1/9 anonim válasza:
Nem is kell ilyenkor erezned semmit. 5-6 hetesen jonnek altalaban az elso tunetek, ritkabban a nemvart kornyeken, de az is lehet, hogy egesz terhesseg alatt semmi. Ha kesik, tesztelj, es minden kiderul.
2/9 A kérdező kommentje:
Mèg sok idő van a nemvártig. :)
2015. febr. 20. 09:51
3/9 anonim válasza:
Ha sok ido van addig akkor mit akarnal erezni? Nincs mit erezni. Amig hcg nem termelodik nincs tunet sem. Felesleges keresgelni. Sokan irjak h erezte a beagyazodastol kezdve mindent. Hat nem tudom, nekem ez magas, itt hallottam eloszor ilyenrol. Ha kesik csinalj tesztet es kesz.
4/9 anonim válasza:
Igen én érzékeny vagyok a hormon változásaira mégsem éreztem semmit 5 hetes korig, csak örültem a tesztnek és nem jött meg. :) igaz én gorcsoltem beagyazodasnal es elég erősen de nagyon sokan pedig nem. Barnázás is ritka, nekem se volt. Nem tudom mennyire sok van még a nemvárt menziig, lehet még a beagyazodas sem történt meg akkor pedig semmit sem érezhetsz.
5/9 A kérdező kommentje:
Még 2 hét, ma pedig a 16. ciklusnapon vagyok.
2015. febr. 20. 14:26
6/9 anonim válasza:
Akkor meg csak maximum a megtermekenyites folyamata zajlik, ebbol lehetetlen barmit is erezni, ugyhogy ne is keress tuneteket :D majd ket-harom het mulva
7/9 A kérdező kommentje:
jól van :)
én is egyébként csak itt a gyakorin hallottam ilyet, hogy valaki megérezte a beágyazódást(???), de nem gondolnám, hogy ez olyan gyakori jelenség lenne.
2015. febr. 20. 21:47
8/9 anonim válasza:
A beagyazodast tényleg lehet érezni de peteérés után 10-12 nappal van, azaz 28 napos ciklus kb 24-26-ik napján. Nem ennyire korán.
9/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm!
2015. febr. 21. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!