Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nemvárt napján csinált valaki...

Nemvárt napján csinált valaki tesztet ami negatív lett, mégis késett majd pozitívat tesztelt?

Figyelt kérdés
Igazából arra is kíváncsi lennék,hogy meddig éreztétek a mingyárt megjön érzést?Nekem két napja késik a méhem majd szét fakad,olyan hullámokba,de nemvárt napján teszteltem az negatív lett,azóta eltelt két nap!Rágörcsölni nemakarok,csak kíváncsi vagyok,hogy valaki így tudta meg,hogy babás?Vagy szimplán késik és kész!
2015. ápr. 29. 23:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Amíg késik nyugodtan tesztelj 2-3 naponta.

Nekem a mindjárt megjön érzés csak a nemvárt napján tartott aztán el is mult. De hát mindenki más.

Van akinek csak pár nap késéssel mutatja a babát. De persze az is lehet hogy csak késik. Tesztelj megint lassan.. Ha van teszted akár holnap reggeli vizelettel.

2015. ápr. 30. 00:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Kicsit off lesz a válaszom, mert konkrétan ilyen tapasztalom nincsen,DE amíg nem jön meg ne add fel!

Ha később volt péd, akkor természetes, hogy csak később mutatja ki a teszt! Pl: nekem most 20. ciklusnapom volt pém, ha pozitívat tesztelnék, biztosan csak jó pár napos késésnél mutatná ki a teszt.

2015. ápr. 30. 08:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem nemvárt napján negatív volt, két nap múlva halvány pozitív, mindkettő reggeli első vizeletből. Drukkolok, hogy Te is pozit tesztelj!
2015. ápr. 30. 08:36
 4/4 anonim ***** válasza:

nem várt előtt 4 nappal nagyon halványan, de pozitívat teszteltem már. Ez tényleg halvány volt, a férjem nem is látta. de minden másnap csinálgattam, és egyre szebb lett.

a nemvárt napjára erős volt, akkor egy digitális is azt írta ki hogy 5 hetes vagyok már

2015. ápr. 30. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!