Negatív teszt, lehetek mégis terhes?
Őszintén szólva tapasztalatokat várnék. :) December 25.én volt az utolsó mensim. Ma kellett volna megjönnie, de nem jött. Nekem mindig pontosan 27 napra jön meg. Kb 2 hete már tüneteket is észlelek magamon(görcsölés,puffadás,émelygés,hányinger), és én biztos vagyok benne hogy terhes vagyok.
Viszont ma csináltam egy tesztet, mert mindenhol azt olvastam hogy a nemvárt mensi napján már lehet tesztelni. De sajnos negatív lett. Kicsit elkedvetlenedtem, de valami azt súgja hogy mégis lakik ott bent valaki. :)
Szerintetek? Volt valaki ilyen cipőben? Vagy aki sokszor tesztelt negatívat és mégis volt pocaklakó!? :)
Nekem 16 napja késik és negatívak a tesztek! (mi védekeztünk is) nem tudom mi lehet! Hétfőn mindenesetre doki, hogy megtudjuk mi van! :)
Drukkolok nektek! Írd majd meg hogy lett e baba! :)
4 nap késéssel, "megjött" vmi, 2 napig tartó barnázgatással, pici vérzéssel. De , ahogy elmúlt teszteltem mert még mindig gyanakszom (mostmár pattanásaim is vannak amik tini korom óta nem voltak) és negatív...
Már nem tudom mit csináljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!