Szerintetek ha a TSH szintem 3,975 az okozhatja azt, hogy nem esek teherbe már több hónapja?
Sziasztok!
Nekem most volt sajnos Missed AB műtétem Ikrekkel 12 hét után február 19.-én.
92 óta szedem az L-Tyroxint.
A menstruáció kimaradása és a fogantatás között voltam vérvételen december 8.-án, ahol a TSH 0.068 volt, a szabad tiroxin meghatározás pedig 25.29.
A Babák 3 évi próbálkozás után fogantak meg és nagyon boldogok voltunk.
A pajzsmirigy gondozóba 01.28.-ára kaptunk időpontot, ahol legnagyobb meglepetésemre nem akartak levenni TSH-t és a majdnem 2 hónappal ezelőtti vérvétel eredmény értékelésével 150 mg-ról 100-ra lecsökkentették az adagomat.
Az egyik Baba megállt a fejlődésben 02.08-9.-e körül.
Mentem mindenhová, de sajnos senki nem akart segíteni.
Február 15.-én állítólag megállt az egyik Babám szivecskéje.
Ekkor felkerestem több kórházat is, hogy mentsék meg a még életbenlévőt, nem baj, ha hasfalat kell vágni, de mindenhol azt a választ kaptam, hogy nem érdemes.
Állítólag azzal egyidejűleg, hogy az egyik Babám szíve megállt, a másik Baba fejlődése is megállt.
Hiába voltak kétpetéjüek, (minden UH-on össze voltak bújva, látszott rajtuk, hogy már szeretik egymást).
2010. 02. 16.-án a Humán chorion-gonadotropin 12772 volt, ami állítólag 12 hetes élő ikerterhességnek felel meg.
Nagy harc árán sikerült levetetnem a Thyreoid Stimuláló Hormonomat, ami 9,700 lett.
19.-ére állítólag leállt a másik Babám szívdobbanása is.
Azóta megvolt a Missed AB műtétem és érdekes, hogy műtét után meglátogatott a strummagondozó orvosom, Akinek hiába könyörögtem azelőtt, hogy intézze el a vérvételt, inkább 150-ről 100-ra csökkentette az adagomat.
Vajon ezért haltak meg a Babáim???
Ezekután milyen vizsgálatokat csináltassak?
Senkinek nem kívánom ezt a lelki kínt, amilyen űrt hagytak a Babáim.
Ráadásul úgy érzem, hogy Családomban senki nem olyan megértő, mint amire most szükségem lenne.
Köszönöm, ha írtok nekem!!!
Kitartást Mindenkinek: Anita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!