Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ha a TSH szintem...

Szerintetek ha a TSH szintem 3,975 az okozhatja azt, hogy nem esek teherbe már több hónapja?

Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 12:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem most volt sajnos Missed AB műtétem Ikrekkel 12 hét után február 19.-én.

92 óta szedem az L-Tyroxint.

A menstruáció kimaradása és a fogantatás között voltam vérvételen december 8.-án, ahol a TSH 0.068 volt, a szabad tiroxin meghatározás pedig 25.29.

A Babák 3 évi próbálkozás után fogantak meg és nagyon boldogok voltunk.

A pajzsmirigy gondozóba 01.28.-ára kaptunk időpontot, ahol legnagyobb meglepetésemre nem akartak levenni TSH-t és a majdnem 2 hónappal ezelőtti vérvétel eredmény értékelésével 150 mg-ról 100-ra lecsökkentették az adagomat.

Az egyik Baba megállt a fejlődésben 02.08-9.-e körül.

Mentem mindenhová, de sajnos senki nem akart segíteni.

Február 15.-én állítólag megállt az egyik Babám szivecskéje.

Ekkor felkerestem több kórházat is, hogy mentsék meg a még életbenlévőt, nem baj, ha hasfalat kell vágni, de mindenhol azt a választ kaptam, hogy nem érdemes.

Állítólag azzal egyidejűleg, hogy az egyik Babám szíve megállt, a másik Baba fejlődése is megállt.

Hiába voltak kétpetéjüek, (minden UH-on össze voltak bújva, látszott rajtuk, hogy már szeretik egymást).

2010. 02. 16.-án a Humán chorion-gonadotropin 12772 volt, ami állítólag 12 hetes élő ikerterhességnek felel meg.

Nagy harc árán sikerült levetetnem a Thyreoid Stimuláló Hormonomat, ami 9,700 lett.

19.-ére állítólag leállt a másik Babám szívdobbanása is.

Azóta megvolt a Missed AB műtétem és érdekes, hogy műtét után meglátogatott a strummagondozó orvosom, Akinek hiába könyörögtem azelőtt, hogy intézze el a vérvételt, inkább 150-ről 100-ra csökkentette az adagomat.

Vajon ezért haltak meg a Babáim???

Ezekután milyen vizsgálatokat csináltassak?

Senkinek nem kívánom ezt a lelki kínt, amilyen űrt hagytak a Babáim.

Ráadásul úgy érzem, hogy Családomban senki nem olyan megértő, mint amire most szükségem lenne.

Köszönöm, ha írtok nekem!!!

Kitartást Mindenkinek: Anita

2010. febr. 25. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!