Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Férjemnek ingaheréje van. Ez...

Férjemnek ingaheréje van. Ez okozhatja azt, hogy nem esek teherbe?

Figyelt kérdés
Általában normálisan helyezkednek el a heréi, de hidegebb időben kicsit feljebb csúsznak. Másfél éve szeretnénk babát, de nem jön össze. Ez okozhatja?
2009. szept. 28. 11:49
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
ezt így látatlanba ki fogja megmondani? és urológushoz még nem jutott eszébe elmenni? ő nyilván mondana erre választ nektek
2009. szept. 28. 11:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, létezik.

A testhőmérséklet károsítja a hímivarsejteket. A herék alapesetben nem véletlkenül vannak a testen kívül, és ha megfogod, érezhetően hűvösebbek a testnél. Ha a férjed heréi felcsúsznak, akkor az épp keletkező hímivarsejtek károsodhatnak, el is pusztulhatnak a magasabb hőmérsékleten.

Amit az előző válaszoló ingerülten mondott, azt én is javasolni tudom: urológus.

2009. szept. 28. 12:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Második válaszolónak köszönöm szépen.
2009. szept. 28. 12:31
 4/7 anonim ***** válasza:
De olyankor el is tűnik a heregolyó, azaz testen belülre kerül? Vagy csak feljebbhúzódik? Mert az utóbbi teljesen normális reflex hideg hatására! Ingahere akkor van, ha hol becsúszik a hasüregbe a here, hol vissza a zacsia. Nem mindegy, hogy melyikről van szó!
2009. szept. 28. 13:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Csak feljebb húzódik, de nem a hasüregbe vándorol. De a herezacskójában nem tapintható olyankor.
2009. szept. 28. 13:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Lehetséges, hogy nem a férjed a hibás.

Akár csak a többiek, én is javaslom: Orvos

2010. márc. 29. 20:53
 7/7 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm a választ:) 25 hetes kismama vagyok:)
2010. márc. 29. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!