Milyen korán jelentkezhetnek a terhességi pigmentfoltok az arcon?
Figyelt kérdés
Még 1 nap van a periódusomig, nem teszteltem, de ma reggel észrevettem, hogy a homlokomon barna pigmentfoltok jelentek meg.2015. ápr. 27. 10:56
1/8 anonim válasza:
Nem a terhesség kora számít, hanem a napfény ami előhozza az arra hajlamos terheseknél. Tehát ha arra gondolsz, igen, lehet, hogy azért jött elő, mert terhes lettél, de majd a teszt megmutatja. Ha így lesz, akkor magas faktorszámú fényvédőkrém az arcodra, mert jön a nyár!
Megírod majd az eredményt?
2/8 anonim válasza:
lehetőleg olyan fényvédőt használj ami nem szívódik be a bőrbe
am nekem olyan 20-25 hetesen kezdődött és kegyetlen lett
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Holnap tesztelek, megírom! :)
2015. ápr. 27. 11:34
4/8 anonim válasza:
Szia!Hát erre most én is nagyon kiváncsi vagyok,mert lehet én is babás vagyok.Nekem is a homlokomon jött ki egy nagy pigmentfolt/májfolt/a hajam tövétől kezdődik és majdnem a homlokom közepéig ér,és az arcomra is jött egy kb ötforint nagyságú.
5/8 A kérdező kommentje:
Neked mennyi idő múlva esedékes a menstruációd?
2015. ápr. 27. 11:52
6/8 anonim válasza:
Nekem is volt egy hatalmas folt a homlokomon a terhesség második trimeszterétől! Szülés után teljesen eltűnt...de ez nem feltétlenül terhességre utaló jel...lehet a naptól is
7/8 anonim válasza:
Nem májfolt, de nekem a linea negrám 8 hetesen nagyon halványan látszódott. :-) azt hittem ez nagy pocaknál jelenik meg. Amúgy a vállamon szeplős vagyok lehet azoknál korán jelentkezhetnek ezek a bőrszín változások, akik egyébként is hajlamosak rá. Azért is csodálkoztam rajta mert fehér bőrű vagyok, nem barnulok kömnyen nyáron. :-)
8/8 A kérdező kommentje:
Mai tesztem negatív. A hasam fájdogál, hőm még fent. Várakozom. Reménykedem.
2015. ápr. 30. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!