Szerintetek mikor volt ovulációm? A többi lent
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy mikor volt ovum... az első képen a felső teszt 13-án készült, az alatta lévő 14-én kedden, a második képen látható teszt pedig 19-én vasárnap...szerintetek lehetett dupla peteérésem? Ha igen, akkor melyiktől kell számolnom a köv. menzesz időpontját?
2015. ápr. 26. 09:16
2/6 anonim válasza:
Hát lehetett, de lehet elsőre nem repedt meg a tüsző. A hőből több minden kiderülne.
3/6 anonim válasza:
Hőgörbe mit mutat?
A menstruációt, pedig ne peteéréstől, hanem a menstruációtól számold!
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A hőgörbém az első ovulációm óta folyamatosan 37. Tegnap kellett volna megjönnie a menstruációmnak, de nem jött meg. Két napja a hőm emelkedik, második reggel 37,2. Reménykedem a babában :)
2015. ápr. 26. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!